Reklamacje u Roco
Moderator: mod-Tabor
- Trojan
- Kontakt:
Re: Reklamacje u Roco
Tja, wade firmową... tylko w tym problem że sam sprzedawca - wspaniały Makieciarz nie sprawdził loki przed sprzedażą że ma rozwalony wózek a zwrotu towaru nie chciał przyjąć usprawiedliwiając się że nie ma pewności czy nie mam takiej drugiej i nie podmieniłem wadliwych części ehh... paranoja, i na pewno już nic nie kupie z Roco ( tylko Tillig ) i nic nie kupie od Makieciarza...
Ostatnio zmieniony 20 paź 2006, 14:14 przez Trojan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin
- Kontakt:
Ups.. do Chin? No to pomiłujcie się.....
- Charakterek
- Kontakt:
Marcin, wszystko pada. Akurat Trojan miał tego pecha, że kupił lokę z wadą firmową
Jakość u Roco dość mocno poszła w dół odkąd przenieśli produkcję do Chin.

- Marcin
- Kontakt:
Kontaktuj się z Panem Kunikowskim z Techno Hobby w Gdyni. On może wiedzieć jak to załatwić. A tak poza tym to mnie wystraszyłeś. Mam trzy Ludmiły w tym jedną Roco Profesional i nie chciałbym aby mi padła któraś.Trojan pisze:Witam!
Mam pytanie odnośnie reklamacji taboru u Roco. Otóż dostali moją Ludmiłłe jakieś 2 miesiące temu no i zaczynam się już trochę martwić. Czy już ktoś reklamował jakieś produkty Roco i może określić ile trwa taka reklamacja ? Czy jest jakaś możliwość kontaktu z serwisem Roco ? najlepiej drogą mailową. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
- Charakterek
- Kontakt:
Przygotuj się zatem na długie czekanie, bo Roco jakoś mocno sobie olewa klientów w Polsce, albo imoprtera mają kiepskiego. Ja na zamówioną i zapłaconą Ludmiłę czekałem ponad pół roku, w końcu kupiłem na giełdzie w Radomiu podczas spotkania TT...
- Trojan
- Kontakt:
Reklamacje u Roco
Witam!
Mam pytanie odnośnie reklamacji taboru u Roco. Otóż dostali moją Ludmiłłe jakieś 2 miesiące temu no i zaczynam się już trochę martwić. Czy już ktoś reklamował jakieś produkty Roco i może określić ile trwa taka reklamacja ? Czy jest jakaś możliwość kontaktu z serwisem Roco ? najlepiej drogą mailową. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam