jak docierać lokę

bo maja to startuje tak od 20% mechano
jeszce nie nasmarowana fakt ale zobaczymy co dalej

Moderator: mod-Tabor
Zobacz : TU jest jeszcze w ofercie, w Sebnitz teżtuchol pisze:Myślałem o V 1202 MWB ale ta już nie jest w ofercie,
Lokomotywa w takim malowaniu, będąca w posiadaniu DB BahnBau służy pociągom roboczym. Jeżeli poszukujesz czegoś bardziej uniwersalnego, zwróć uwagę na wersję DBAG, prywaciarzy lub wcześniejsze wersje DR.tuchol pisze:Ja mam pytanie czy BR 203 ciągnęła również składy towarowe lub lokalne osobowe.
Znalazłem kilkanaście zdjęć w niecie i na nich albo stoi samotnie albo ciągnie wagony do robót torowych.
W sumie to okreslenie lokomotywa manewrowa mozna by zawezic do BR111 (DR).DBv pisze:"była to lokomotywa manewrowa"
Polemizowałbym, ale do rzeczy...
Mnie ilosc nie przeszkadza, w przeciwienstwie do wizualnej jakosci tych niebieskich poreczy.Szkoda, ze znowu "T - Team" () dał plamę z tymi poreczami. To niebieskie tworzywo to chyba biorą z przetopionych butelek "Cillitu"...
Mnie osobiście irytuje fakt tych dodatkowych części. Zwłaszcza w odniesieniu do Tilliga, bo u Roco akurat świetnie pasują i nie trzeba do nich ni kapki kleju.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość