Plebiscyt ma wygrać reklamodawca, więc po co Ci dostarczać gazetę? Abyś przeszkadzał w głosowaniu?Mariusz pisze:A ja jeszcze egzemplarza nie dostałem. Kpina jakaś.

Moderator: mod-Tabor
Plebiscyt ma wygrać reklamodawca, więc po co Ci dostarczać gazetę? Abyś przeszkadzał w głosowaniu?Mariusz pisze:A ja jeszcze egzemplarza nie dostałem. Kpina jakaś.
Dokładnie, Konrad w zestawieniu nie ma nawet jednej Twojej propozycji ...Ranger pisze:Fajnie ze wszyscy maloseryjni producenci mogli wziac udzial w plebiscycie. Hipokryzja i tyle.
Plebiscyt dotyczy Polskiego Modelu Roku 2014, pewnie Kolega zasugerował się, że zamieszczony jest ten Plebiscyt w 1/2015.JarTTek pisze:Czy piszemy o tym samym Świat Kolei 1/2015 , bo w tym numerze jest plebiscyt na Polski Model roku 2014? - tak przynajmniej z okładki wynika
Miło słyszeć, tylko czemu są/były opóżnienia ze strony wydawnictwa, jak w sobotę (24 stycznia) nowego numeru jeszcze nie było w Szczecinie, podobnie wczoraj i dziśRobcio1910 pisze:Żeby było ciekawiej, głosowanie tylko do jutra ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości