Ankieta Roco&Fleischmann

Cała reszta o naszej skali

Moderator: mod-Ogółem

Awatar użytkownika
Robcio1910
Kontakt:

Re: Ankieta Roco&Fleischmann

Post autor: Robcio1910 »

Artur, całkowicie się z Tobą zgadzam i potwierdzam to co napisałeś.
Nic dodać, nic ująć ... :D
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArturSchŁ »

Witam Lubosz na ForumTT.
:lol:

Chciałbym nawiązać do punktu 7:
7. Który sklep firmowy ROCO / FLEISCHMANN jest w najbliższej odległości od Pana / Pani miejsca zamieszkania ?
a. Loko-Model S.C . Warszawa
b. Skladnica Harcerska Skaut Warszawa
c. Sklep Modelarski GALEON Pruszkow
d. Makieta.pl Krakow
e. Moj Swiat Modeli Chorzów
f. ZHU Model Tech Czestochowa
g. Stacja Hobby Wroclaw
h. Pullman Products Polska Wrocław
i. Dataland Hobby Poznan
j. Mini Kolej Torun
k. PMR-MODELE Tuszyn
Podobnie jak Mariusz, najbliższym mi sklepem jest MODELMANIA w Gdańsku (wcześniej Techno-Hobby).
Jednak od czasu gdy ten sklep, został SKREŚLONY PRZEZ ROCO, z listy dealerów w PL, robię zakupy Roco w sklepach w CZ oraz DE.

Decyzja o zakupach Roco w DE/CZ, podyktowana jest tym, że:
- znam te sklepy DE/CZ, w których robię zakupy,
- mam tam duże upusty wynikające z ilości wcześniejszych zakupów (często wspólne z innymi kolegami),
- nie podoba mi się, że Roco za mnie decyduje, gdzie mogę dokonać zakupu w PL.

Mimo, iż z kilkoma sklepami z powyższej listy, mam dobre doświadczenia, nie zamierzam zmienić zdania.
Produkty Roco podobają mi się i będę je nadal kupował - ale niestety poza PL.

PS:
wypełnioną ankietę w wersji elektronicznej mogę przesłać na Twoją skrzynkę - nie będę jechał kilkuset km do najbliższego sklepu (chyba Toruń).
Ostatnio zmieniony 26 lis 2014, 13:54 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 5 razy.
swiderskik
Kontakt:

Post autor: swiderskik »

Dla mnie też dziwny staje się fakt, ze sklep modelmania nie jest już dystrybutorem, o co chodzi?
Awatar użytkownika
Mariusz
Kontakt:

Post autor: Mariusz »

Przykro mi bardzo, ale nie ma mojego sklepu z Gdańska w Waszym spisie nad czym bardzo ubolewam, bo tracicie już jednego klienta.
Modelleisenbahn
Kontakt:

Ankieta Roco&Fleischmann

Post autor: Modelleisenbahn »

PL
Szanowny Kliencie
w celu podniesienia jakości produktów i satysfakcji Klienta, koncern Modelleisenbahn München zrzeszający m.in. marki ROCO / FLEISCHMANN zwraca się s prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej oceny marki i stopnia zadowolenia Klienta. Wypełnione ankiety prosimy dostarczać do naszych sklepów firmowych, których listę znajdziecie Państwo na stronie http://www.roco.cc/en/dealer/index.html
Ankieta pozwoli nam zapoznać się z Państwa potrzebami, oceną i uwagami. Jest to dla nas ważne, ponieważ jako producent największej ilości modeli PKP, pragniemy nadal poszerzać rynek w Polsce, poprzez produkcję jeszcze większej ilości modeli i rozszerzenie sieci sprzedaży sklepów firmowych.
Zapraszamy do wypełnienia ankiety.
Mit dem Ziel der Qualitätsteigerung und der Erhöhung der Zufriedenheit unseren Kunden, Modelleisenbahn München, die unter anderem die Marken Roco und Fleischmann repräsentiert, wendet sich an Sie mit der Bitte, den Fragebogen, der die Beurteilung des Zufriedenheitsgrades unseren Kunden dient, auszufühlen. Wir möchten Sie bitten, den ausgefühlten Fragebogen an unseren Vertragshändler zu schicken, die Sie auf unsere Seite finden können. http://www.roco.cc/en/dealer/index.html
Der Fragebogen hilft uns Ihren Bedarf, Beurteilung und Bemerkungen hinsichtlich unserer Arbeit kennenzulernen. Es ist für uns von großer Bedeutung, weil wir als der größte Hersteller von PKP-Modellen weiter das Ziel verfolgen möchten, den polnischen Markt zu erweitern. Dieses Ziel möchten wir mit Ihrer Hilfe über die Erweiterung der Anzahl der hergestellten PKP-Modellen und eine Vergrößerung unseres Vertriebsnetzes der Vertragshändler in Polen erreichen.
Danke für Ausfüllen des Fragebogens.
Kronstadter Str. 4
81677 München
Firmensitz München, Handelsregister München 159908
zuständiges Amtsgericht München
Geschäftsführer: W.Haböck, R.Weißenbacher
www.modelleisenbahn-muenchen.com
Załączniki
Ankieta Roco&Fleischmann.pdf
(9.39 KiB) Pobrany 187 razy
Ostatnio zmieniony 26 lis 2014, 12:45 przez Modelleisenbahn, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogółem”