Cóż, czynienie komukolwiek przysługi nie jest jeszcze niczym uwłaczającym, więc skąd to nastroszenie?misiek57 pisze:Mam nadzieję kolego, że z tym tekstem nie pijesz do mnie? Jeśli tak to już cię uświadamiam, że takie samo pytanie jak na forum TT zadałem w dziale N (...)
i jakoś nie widzę w tym fakcje jakiegoś ciekawego czy dziwnego zjawiska.

Natomiast reklamowanie przez firmę własnych wyrobów, dedykowanych wielkości TT, unikając - łatwego przecież i bezpłatnego - osobistego zaprezentowania siebie i swoich dokonań na największym forum TT w naszym pięknym kraju jest co najmniej dziwne. Informacja, że to zjawisko dotyczy także wielkości N, tylko potęguje to zdziwienie.
Wyprodukowanie czegokolwiek, a następnie dopiero pytanie potencjalnych klientów, czego właściwie oczekują, skoro nie kupują produktu jest ciekawą strategią marketingową, która zaniknęła - wydawałoby się bezpowrotnie - po 1989 roku. Ale może to celowy zabieg, by zyskać sympatię takich ramoli, jak ja?

Mam nadzieję, że wyroby panów z OMKIA są o niebo bardziej profesjonalne, niż ich "kampania reklamowa".
Acha, żeby oszczędzić kolejnych "życzliwych" sugestii - szczerze życzę OMKIA sukcesu rynkowego w wielkości TT i zadowolenia klientów.