Noooo Kolego od spraw DR, Jumbo czyli BR 44 to obowiązkowa pozycja w twojej kolekcjimaciej_kolej pisze:Co wybrać - BR 44 czy SVT 137 225 w malowaniu DR - oto jest pytanie![]()

Moderator: mod-Moja TT
Noooo Kolego od spraw DR, Jumbo czyli BR 44 to obowiązkowa pozycja w twojej kolekcjimaciej_kolej pisze:Co wybrać - BR 44 czy SVT 137 225 w malowaniu DR - oto jest pytanie![]()
No jest ładny nie powiem, ale będzie BR 44 -czas na parę i to towarowąMariusz pisze:Sugerując Ci tendrzaka wyobrażałem go sobie na moście kamiennym i przy tunelu. Ciągle po prostu jestem pod ich wrażeniem. Prawdziwa Turyngia. Sam o nim myślę, choć to nie DB.
A po filmie jeszcze częściej. Tylko zastanawiam się, który sklep mnie za kredytuje
No tak chyba będzie - kolejny kopciuchSamowarek pisze:Tak na poważnie.![]()
SVT to jednostka samodzielna (ładnie wygląda)
BR-ka chyba bardziej przydatna bo można mając a w to nie wątpię sporo wagonów zrobić dowolną ilość różnorodnych kombinacji składów
Ja jestem za tą drugą opcją ale wybór będzie jednak należał tylko do Ciebie
Tak, ale te szybko wyleciały z obiegu, patrząc na moją epokę przełom III/ z przewagą IVMariusz pisze:Tego: http://makieciarz.pl/product_info.php?c ... s_id=20173
He każdy by tak chciał - można jeszcze brać pod uwagę BR 44Samowarek pisze:To naprawdę bardzo trudny wybór. Wybierz "oba"wtedy kłopotu z wyborem nie będzie.
A tak pomału....Marcin pisze:Kolega sie pozytywnie zapatrzył na moje "Schurzen-y" na TT Weekendzie i widze juz pierwszy czerwony w kolekcji jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość