Również byłem na tej wystawie w niedzielę od ok. 10:30 przez niecałe 2 godziny. Moje zdjęcia są w tym miejscu, a oto filmy: Część 1 Część 2 Część 3 Część 4 (TT, N i Z)
I ja dorzucam garść fotek. Dopiero mam chwilę wolną na to.
Skala H0:
A teraz najlepsza skala czyli: TT
Makieta modułowa H0 - jako całość - prezentowała się naprawdę świetnie, dopiero w domu kapnąłem się, ze makieta w skali TT to kolegi Jacula Dopiero mi "w dyni zadzwoniło", ze gdzieś już widziałem tą makietę
Lokalizacją wystawy bardzo dobra (choć były problemy z zaparkowaniem), przy okazji można było zwiedzić wystawy w Muzeum Inżynierii Miejskiej - co wpłynęło na ogromne tłumy (byłem ok. godz. 13:00) i straszny zaduch w hali Masakra Podziwiam Modularzy za cierpliwość i odpędzanie niektórych człowieków z aparatami i "rencami" od modułów (barierki bardzo blisko modułów).
Przepraszam za obrócone fotki (trzeba je ręcznie obracać), coś ten imageshack w albumie pokazuje inaczej, a tu inaczej
Ostatnio zmieniony 09 gru 2011, 12:54 przez solar, łącznie zmieniany 1 raz.
Serdecznie zapraszamy na doroczne przedmikołajowe spotkanie modelarzy kolejowych w Krakowie w dniach 3 i 4 grudnia 2011. W planach jest modułowa makieta w skali H0 oraz makiety w skali Z, N i TT.