Trojan pisze:Aha rozumiem

ale o BR35 zapomnij raczej.... nie warto
No nie wiem czy zapomne. Po prostu uwielbiam parowozy, a te nowoczesne lokomotywy nie robią na mnie dużego wrażenia. Taurus, którego obecnie testuję jest głośny, za głośny. Jego odgłosy podobne są do tych wydawanych przez Br86 BTTB, więc nie wiem czy głośnością bardzo będzie się różnił od Br35. A jeżeli chodzi o jakość hmm... Miałem kiedys 86-tke BTTB, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie, a Taurus jak Taurus- zwykła bryła, same proste ściany. W 35 tak jak w 86 są przeskalowane wiązary- mi to nie przeszkadzało. Odpadająca obudowa- jeżeli kupię parowóz, który kiedyś miał Charakterek, a teraz ma Artur Świder, myślę, że nie będę miał takiego problemu, ponieważ ta lokomotywa jest w stanie idealnym. Złe oświetlenie. Lokomotywa świeci na boki. Mi to nie przeszkadza. W dzień nie będzie tego widać, a w nocy będzi przynajmniej jasno.
Lecimy dalej. Krzywy stopień z przodu lokomotywy. Następna rzecz, która mi nie przeszkadza. A co mi przeszkadza

Hmm może mocowanie wału
pedro pisze:A gdzie makieta

Przecież były początki. Gdzie się podziała

Makieta jest już prawie ukończona. Oczywiście mam ją w domu. Jak będzie gotowa to natychmiast ją zaprezentuje. Poczekajcie jeszcze chwilę.
Pozdrawiam