plan torowiska
Moderator: mod-Makieta
-
- Kontakt:
Re: plan torowiska
Bede probował koledzy Własnie dlatego przedstawiam wam plan abyscie pomogli Pozdrawiam
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Na tym łuku w środku po lewej zejdziesz z "1 piętra" na "parter"?
-
- Kontakt:
- maciejh76
- Kontakt:
A makietę na torach modelowych zaprojektuj tak, żeby miała wyjścia i mozliwość podłączenia modułów 

-
- Kontakt:
Nie idźcie tą drogą...vwgorol pisze:Napewno bedzie to na rurkach i anologowym taborze i sterowaniu BTTB. Nastepna bedzie na modelowych.
Po co planować drugą makietę na szynach modelowych? Nie lepiej od razu ją wykonać? Szkoda kasy. Zdaję sobie sprawę, że masz U-Rurki. Propozycja: sprzedaj, kup modelowe, zrób na modelowych.

Ostatnio zmieniony 14 paź 2011, 07:18 przez kolmod, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
plan torowiska
Witam wszystkich serdecznie!
Mam na imie Michał ma 29 lat. Modelarstwo to moje hobby od urodzenia. Chce zbudowac pierwsza moja makiete w skali TT. Forum juz bardzo długo przeglądam lecz dopeiro teraz sie przedstawiam. Proszę was koledzy o dobre rady. Makieta ma mieć wymiary 150*100 cm
Chetnie bym pomyslał nad wiekszą ale niestety jak narazie niema miejsca. Napewno bedzie to na rurkach i anologowym taborze i sterowaniu BTTB. Nastepna bedzie na modelowych. Prosze was Panowie o jakies konkretne plany torowisk. Duzo w internecie sie naogladalem, duzo planuje w programie SCRAM ale napewno wasza pomoc bedzie niezbedna. Pozdrawiam vwgorol
Mam na imie Michał ma 29 lat. Modelarstwo to moje hobby od urodzenia. Chce zbudowac pierwsza moja makiete w skali TT. Forum juz bardzo długo przeglądam lecz dopeiro teraz sie przedstawiam. Proszę was koledzy o dobre rady. Makieta ma mieć wymiary 150*100 cm
Chetnie bym pomyslał nad wiekszą ale niestety jak narazie niema miejsca. Napewno bedzie to na rurkach i anologowym taborze i sterowaniu BTTB. Nastepna bedzie na modelowych. Prosze was Panowie o jakies konkretne plany torowisk. Duzo w internecie sie naogladalem, duzo planuje w programie SCRAM ale napewno wasza pomoc bedzie niezbedna. Pozdrawiam vwgorol