Dziękuje za odpowiedź, co do skrzynki to zrobiona jest, magazyn sklejony, a pytałem bo z tą nawierzchnia jest różnie i stąd moje wątpliwości były, a płyty chcę dołożyć z boku, że kiedyś zwiększyło się zapotrzebowanie na węgiel itp i dobudowali plac.
Pozdrawiam
planuje
Moderator: mod-Makieta
-
- Kontakt:
Re: planuje
Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 12:17 przez Max, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Re: planuje
Martwisz się jaka będzie nawierzchnia wokół magazynu? Od budowy skrzynek, do detali, droga daleka. Więc buduj skrzynki.
A co do nawierzchni to w zależności od miejsca gdzie jest ten magazyn umieszczony dojesz stosowną nawierzchnię. Miasto to utwardzisz teren, płyty, kostka, beton czy też asfalt. Gdzieś na stacyjce przelotowej jak w życiu może być i szuter czy reż rozjeżdżona ziemia. Temat w sunie dowolny.
Powodzenia w składaniu skrzynek i dalszych pracach wykończeniowych.

Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 12:16 przez Samowarek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
planuje
Witam wszystkich
Przeglądam to forum od dłuższego czasu i postanowiłem że zbuduje swoje skrzynki.
Mam pytanie do forumowiczów czy teren na którym stoi magazyn może być szutrowy czy trzeba zrobić kostkę. Proszę o wasze porady
Pozdrawiam
Przeglądam to forum od dłuższego czasu i postanowiłem że zbuduje swoje skrzynki.
Mam pytanie do forumowiczów czy teren na którym stoi magazyn może być szutrowy czy trzeba zrobić kostkę. Proszę o wasze porady
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 16 sie 2011, 12:15 przez Max, łącznie zmieniany 1 raz.