Hobby MTP Poznań

Wiadomości i dyskusje, o imprezach modelarskich

Moderator: mod-Imprezy

ODPOWIEDZ
eg_ptmkż
Kontakt:

Re: Salon modelarstwa HOBBY 22-23.10.2011 r.

Post autor: eg_ptmkż »

TTygrysek_ś pisze:Załączony formularz wypełniają WSZYSCY, którzy biorą udział w imprezie.
- zgłoszenie 8 osób z ramienia PTMKŻ sekcja TT [Ja, Bartowe, wski, Artur, Kuba, Dariczek, Leo, Andrzej] zostało wysłane Kłapouchemu na e-mail by on dalej pchnął na adres biura.
- do tego dojdzie jeszcze żeńska obsługa która nocleg załatwia we własnym zakresie - dane zostały już wcześniej wysłane
- Tydzial, Pawelec, Krzysiek i Mariusz - jako pokazujący tabor na makiecie wyślą zgłoszenie we własnym zakresie
PZMK pisze:Harmonogram dla uczestników pokazów pod szyldem PZMK przedstawia się następująco:
-czwartek, 20.10. - przyjazd i montaż makiety.
-piątek, 21.10. - prezentacje bez publiczności
-sobota i niedziela, 22 i 23.10 - prezentacje dla publiczności.
Trójmiasto stawi się około godz. 16-ej + korki ;)
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2011, 14:00 przez eg_ptmkż, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
rem125
Kontakt:

Post autor: rem125 »

ja dojadę w czwartek do 12.00
zgłoszenie na noclegi i wpłatę na konto wysłałem

w razie czego Piotrze mogę przetransportować twoje moduły

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2011, 12:55 przez rem125, łącznie zmieniany 4 razy.
gemol
Kontakt:

Post autor: gemol »

Ja będę dopiero w piątek. Postaram się przybyć do 12.30.
Pozdrawiam
Grzegorz Molenda
http://www.modart.radom.pl
PiotrZ
Kontakt:

Post autor: PiotrZ »

TTygrysek_ś pisze:CAŁA GRUPA Z NITKI WLKP musi się stawić z modułami lub je dostarczyć najpóźniej w czwartek do godz 12.00.
Dla mnie za wcześnie :/ Mogę być dopiero ok. 16-tej.
Awatar użytkownika
TTygrysek_P-ń
Kontakt:

Post autor: TTygrysek_P-ń »

Witam

Załączony formularz wypełniają WSZYSCY, którzy biorą udział w imprezie.
PZMK pisze:Harmonogram dla uczestników pokazów pod szyldem PZMK przedstawia się następująco:
-czwartek, 20.10. - przyjazd i montaż makiety.
-piątek, 21.10. - prezentacje bez publiczności
-sobota i niedziela, 22 i 23.10 - prezentacje dla publiczności.
i w związku z tym w celu przeprowadzenia sprawnego montażu CAŁA GRUPA Z NITKI WLKP (Mariusz, Miano, Jakubgol, PiotrZ, Rem125, Olgierd, Gemol) musi się stawić z modułami lub je dostarczyć najpóźniej w czwartek do godz 12.00. Nitka WLKP potrzebna jest do późniejszego ustawienia Wróblewic jak dojedzie Trójmiasto.
Awatar użytkownika
Młodzikowski
Kontakt:

Post autor: Młodzikowski »

Do pobrania, oficjalny formularz na noclegi: http://www.pzmk.org.pl/node/134
Termin wpłat - do 30 września.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2011, 21:03 przez Młodzikowski, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kłapouchy
Kontakt:

NOCLEGI W CZASIE TARGÓW HOBBY

Post autor: Kłapouchy »

Informacja z Martela
Młodzikowski pisze:Dziś lub jutro, na stronie PZMK pojawi się formularz zgłoszeniowy na noclegi.
Z tego co mi wiadomo, jeden nocleg będzie w schronisku na ul.Berwińskiego, pozostałe dwie nocki spędzimy w internacie na ul.Czajczej.
Awatar użytkownika
Kłapouchy
Kontakt:

Pojawiła się już informacja na stronie MTP o naszej ekspozycji
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

ZAPROSZENIE do odwiedzenia Targów

Post autor: ArturSchŁ »

Katarzyna Łuźniak (@mtp.pl) pisze:[center]Obrazek
Poznań, 22-23.10.2011[/center]
Poznań – ludzie z pasją

Salon Modelarstwa Zabawek i Gier Towarzyskich HOBBY już w październiku!

Najnowsze modele kolejowe, lotnicze, morskie i samochodowe, a także gigantyczne makiety, figurki, akcesoria, narzędzia modelarskie, zabawki oraz gry towarzyskie - wszystko to, będzie można zobaczyć podczas targów HOBBY, które w dniach 22-23 października 2011 odbędą się na terenach Międzynarodowych Targów Poznańskich.

HOBBY to przede wszystkim pokazy, podczas których prezentowane jest całe piękno, precyzja i kunszt wykonania modeli. To także emocje sportowe - dla miłośników modeli RC po raz kolejny odbędą się Eliminacje do Halowych Mistrzostw Polski Samochodów RC. Odbędą się także Mistrzostwa Polski Modeli Kolejowych. Zawody te co roku gromadzą czołowych polskich zawodników i liczną publiczność.

Zwiedzający będą mogli podziwiać makietę modułową w skali HO, a także makietę modułową w skali TT – tak duża makieta – w tej mniejszej skali - będzie prezentowana po raz pierwszy podczas Salonu HOBBY.

Poznańska impreza zdobyła już ogromną popularność środowiska modelarzy i graczy .W 2010 roku odwiedziło ją 18 tysięcy osób. Tu spotykają się co roku doświadczeni pasjonaci z całego kraju, oraz ci, którzy przygodę z modelarstwem dopiero zaczynają. W targach Hobby uczestniczą nie tylko miłośnicy modelarstwa i gier, ale i całe rodziny. Dla małych hobbystów zostaną przygotowane specjalne „place zabaw” i warsztaty modelarskie.

W wielkiej wypożyczalni gier (tzw. Games Room) miłośnicy gier towarzyskich będą mogli sprawdzić swoje umiejętności w najpopularniejszych grach towarzyskich. Tu będzie można poznać najnowsze tytuły. Producenci i dystrybutorzy zapraszają na zakupy.

[center]Więcej informacji dla wystawców i zwiedzających
na stronie internetowej www.hobby.mtp.pl [/center]
Ostatnio zmieniony 11 sie 2011, 10:43 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kłapouchy
Kontakt:

NOCLEGI W CZASIE TAGRÓW HOBBY

Na stronie związku http://pzmk.org.pl/ ma się pojawić formularz dla osób "ubiegających się" o nocleg w czasie trwania imprezy.
Ma się to odbyć zgodnie z zasadą "kto pierwszy ten lepszy" (czyt. śpisz w internacie).
Zaglądam na nią codziennie i na razie cisza.
Awatar użytkownika
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

Jak kwestia taboru na modułach? Czy mozna przyjechac ze swoim i pojeżdzić czy macie juz scisle ustalone kto i czym jezdzi?
gemol
Kontakt:

Załączyłeś list od p. Basi i wszystko jasne. Nie było tak od razu. ;)
Pozdrawiam
Grzegorz Molenda
Awatar użytkownika
Kłapouchy
Kontakt:

Barbara Vogt pisze: Bardzo proszę o listę uczestników, biorących udział w makietach (w tabelce):

Proszę również wszystkich uczestników makiety o wypełnienie i przesłanie wpisu do katalogu internetowego (formularz w załączeniu) z zaznaczeniem, że są Państwo w ramach związku i makiety TT.

Te informację proszę przesłać jak najszybciej - będziemy to sukcesywnie umieszczać na naszej stronie internetowej.

Proszę również o opis makiety jako całości - głównie ciekawostki, odrobinę o skali TT - taki tekst dla zwiedzających zachęcający do obejrzenia Waszej ekspozycji.

Ten tekst potrzebuję do zamieszczenia na naszej stronie internetowej i do informacji dla mediów.
Tak brzmi mail w sprawie wpisu.
Na czerwono zaznaczyłem, że wszyscy uczestnicy są zobowiązani do wypełnienia formularzu.
gemol pisze: Po prostu napisz kilka słów o prezentowanej makiecie i dołącz kilka zdjęć z zeszłego roku.
I też tak zrobiłem. Dopisałem tego krótką notkę o historii TT na życzenie pani Barbary.
gemol
Kontakt:

To dotyczy całego stoiska, a nie poszczególnych jego części składowych. Nie widzę powodu, aby wszyscy to wypełniali. Po prostu napisz kilka słów o prezentowanej makiecie i dołącz kilka zdjęć z zeszłego roku. Artur otrzymał takie info, bo kiedyś pilotował sprawę stoiska. Ja też takie info dostałem z tego samego powodu. Pozostali zgłoszeni na ten rok raczej nie dostali.
Pozdrawiam
Grzegorz Molenda
Awatar użytkownika
Kłapouchy
Kontakt:

Klasyczna "kwitologia stosowana".
Jak nie wyślesz zdjęcia głowy Ci nie urwą.
drlukasz pisze:Coraz mniej mi się podoba podejście MTP... (żeby nie mówić - znowu)

Powoli trzeba się przyzwyczajać do "udogodnień".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy”