Pozdrawiam
Moderator: mod-Moja TT
Na razie zostanę przy tym zasilaczu co jest w zestawie. Jak nię będzie wystarczał kupię inny.Filip pisze:Jacku lepiej poszukaj FZ2, to jest to samo tylko 2x mniejsze
Oczywiście ja dziś odebrałem od nich tory - też była promocjacarman pisze:
To przez internet uwzględniają zniżki dla forumowiczów![]()
Ja też chcę
To przez internet uwzględniają zniżki dla forumowiczówJacekk pisze:Dzisiaj zamówiłem nowy zestaw startowy z T334 w techno hobby. Te zniżki dla forumowiczów są bardzo dobre. Kupiłem ten zestaw 15 zł taniej niż w modelmani![]()
Spoko, spoko. Wiem, że muszę kupić zasilacz, tylko nie mam od kogo. Na allegro obecnie nie ma dużo Fz1. Jeden popsuty, a drugi za drogi. Może ktoś ma zasilacz na sprzedażCharakterek pisze:No i Taurus poszedł. Jak go Jacek potestuje - zobaczy jaka przepaść jest pomiędzy nowym taborem, a tym starym... Tylko musi pojeździć nim, a nie popatrzeć się na Taurusa!
Jaca masz szczęscie, bo Ci dwaj u góry to chłopkaki z krwi i kości z BTTB, co przeszli niejedno na rurach i nadal je mają (przynajmniej częściowo), rozpoczęli także długą drogę po torach modelowych i rurach z taborem tzw. nowej genaracji (czyt. Tillig). Nikt z nich nie wyparł się BTTB i starszych konstrukcji (kolekcja). Uwież mi - sa doświadczeni w tych sprawach i dobrze Ci radzą. Ja też kroczę powoli ich tropemJacekk pisze:Szkoda.jarkott pisze:Nie, nie sprzedam go, ponieważ ma dla mnie wartość kolekcjonerską (jest w idealnym stanie i od początku ze mną)
Zanim znajdę kogoś kto sprzeda mi taki parowóz minie chyba z rok![]()
Mam jeszcze jedno pytanie. Ile warty jest parowóz br 35 i 23Chodzi o cenę.
Pozdrawiam
Szkoda.jarkott pisze:Nie, nie sprzedam go, ponieważ ma dla mnie wartość kolekcjonerską (jest w idealnym stanie i od początku ze mną)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości