Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
- Niejeden+
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
Bez poganiania, zamówiony towar dotarł Pocztą w 3 dni od zamówienia.
Pozdrawiam
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Ja w tym okresie dostałem pakę po e-mail'u, natomiast wysłałem wczoraj e-mail'a....zobaczymy.et22 pisze:Ja bym się specjalnie nie cieszył, dostałem takiego maila 15 czerwca, a paczki ni widu ni słychu...
-
- Kontakt:
Ja bym się specjalnie nie cieszył, dostałem takiego maila 15 czerwca, a paczki ni widu ni słychu...
-
- Kontakt:
Dostałem dziś (wtorek) dość szybką odpowiedź na wczorajszego maila że paczka została wysłana - dobry znak - nie wiem jak u innych. Być może to (także) oddziaływanie forum TT 

- Ranger
- Kontakt:
Też słyszałem, że nie jest różowo. Nie mniej jednak zawsze jest alternatywa w postaci Petra Kresty.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2011, 17:30 przez Ranger, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Minęły kolejne dwa tygodnie, więc wysłałem maila do Pana Piotra - czekam na odpowiedź.
Zaznaczyłem przy tym, że po minięciu terminu 2 miesięcy (po wpłacie) zrezygnuję z zamówionego towaru i będę się domagał natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Jeśli Pan Piotr ma kłopoty finansowe/zdrowotne/inne - powinien o tym poinformować klientów, którzy wpłacili różne kwoty i czekają na towar - a nie milczeć.
Przedłużanie takiej styuacji może doprowadzić do upadku kolejkowego biznesu (sam sklep w małym mieście może do tego nie wystarczeć), bo wieści bardzo szybko się rozchodzą - nie tylko poprzez forum TT. A szkoda by było, bardzo, bo to dobry dostawca był.
Zaznaczyłem przy tym, że po minięciu terminu 2 miesięcy (po wpłacie) zrezygnuję z zamówionego towaru i będę się domagał natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Jeśli Pan Piotr ma kłopoty finansowe/zdrowotne/inne - powinien o tym poinformować klientów, którzy wpłacili różne kwoty i czekają na towar - a nie milczeć.
Przedłużanie takiej styuacji może doprowadzić do upadku kolejkowego biznesu (sam sklep w małym mieście może do tego nie wystarczeć), bo wieści bardzo szybko się rozchodzą - nie tylko poprzez forum TT. A szkoda by było, bardzo, bo to dobry dostawca był.
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Tak się zmęczył przeprowadzką, że pewnie na urlop (zaplanowany) pojechał...

- BarTTmań
- Kontakt:
Gdyby była jakakolwiek odpowiedź na maile, to bym nie pytał...
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Z miesiąc temu dotarła do mnie dostawa. Czekałem ok 2 tygodni (czytałem na Forum że ma przeprowadzkę itd). Napisałem do niego i towar dotarł. Teraz czekam tydzień na kolejną dostawę, może okres urlopowy jest przyczyną? Nie wiem? W każdym razie wobec mnie zawsze się wywiązywał z zakupów. Może trzeba go po prostu pogonić "meilami" i po sprawie.
- BarTTmań
- Kontakt:
Słuchajcie, czy Ktoś wie, co się dzieje z Makieciarzem ?
Wiemy, że przenosił sklep, urządzał go, etc. etc. I rozumiem to.
Ale przez cały tamten czas był z nim kontakt: i mailowy i na GG.
Teraz od dwóch tygodni jest już zupełnie głucho, telefon jest wyłączony
I mimo całej mojej sympatii dla Piorka powoli tracę cierpliwość, bo czekam już ponad 2 m-ce na dostawę i... nic.
Czy Ktoś coś wie
Piotrek odezwij się
Wiemy, że przenosił sklep, urządzał go, etc. etc. I rozumiem to.
Ale przez cały tamten czas był z nim kontakt: i mailowy i na GG.
Teraz od dwóch tygodni jest już zupełnie głucho, telefon jest wyłączony

I mimo całej mojej sympatii dla Piorka powoli tracę cierpliwość, bo czekam już ponad 2 m-ce na dostawę i... nic.
Czy Ktoś coś wie

Piotrek odezwij się

-
- Kontakt:
Czytam, wiem ale towar mam spakowany już w kartony jak rozpakuję będzie wysyłka, chwila cierpliwości jeszcze plis.
-
- Kontakt:
Ok, spoko...
Ale, Panie Piotrze, jeśli pytam dwa razy, na dwa adresy mailowe (zamówienie od ponad miesiąca - opłacone kwotą powyżej 1000 zł, w tym spora część towaru zielonego) - to wypadałoby się odezwać choćby dwoma słowami, nie każdy co dzień czyta wszystkie wątki sklepowe na forum TT.
Mimo wszystko nadziei nie tracąc (na dalszą współpracę) i pozdrawiając.
Robert Wyszyński
Ale, Panie Piotrze, jeśli pytam dwa razy, na dwa adresy mailowe (zamówienie od ponad miesiąca - opłacone kwotą powyżej 1000 zł, w tym spora część towaru zielonego) - to wypadałoby się odezwać choćby dwoma słowami, nie każdy co dzień czyta wszystkie wątki sklepowe na forum TT.
Mimo wszystko nadziei nie tracąc (na dalszą współpracę) i pozdrawiając.
Robert Wyszyński
Ostatnio zmieniony 24 cze 2011, 08:21 przez gurdol1, łącznie zmieniany 3 razy.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Było od razu dać komunikat : "jest/będzie przeprowadzka, za utrudnienia przepraszamy" ...i nie byłoby tyle szumu.makieciarz pisze:Od lipca będzie ...
-
- Kontakt:
Od lipca będzie jak najbardziej stacjonarnie "przy domu" - blisko do pracy czas etc. Niestety w Radomiu radykalnie wzrosły "koszty" nie tylko najmu, czynszu ale i "pracownika', paliwa i wogóle sami wiecie jaka drożyzna zapanowała.
Będzie jeszcze ok 2 tygodnie obsuw, ale nie mam ochoty bulić jeszcze za lipiec czynszu.
Będzie jeszcze ok 2 tygodnie obsuw, ale nie mam ochoty bulić jeszcze za lipiec czynszu.