Nowe autka z Ukrainy.

Pojazdy (nieszynowe), które możemy umieścić na makiecie

Moderator: mod-Makieta

ODPOWIEDZ
ArturG
Kontakt:

Nowe autka z Ukrainy.

Post autor: ArturG »

Właśnie otrzymałem kolejną przesyłkę z Ukrainy, więc pragnę się podzielić kolejnymi „smakołykami” w skali TT, a są to: MAZ 537 ciągnik siodłowy + naczepa ( tzw. podczołgówka ), MAZ 535 skrzynia, KRAZ 256 z naczepą skrzyniową, KRAZ 256 z naczepą ( tzw. podczołgówką ) , KRAZ 256 z przyczepą ( tzw. podczołgówką ), URAL 4320 cysterna, ZIS 150 skrzynia. Myślę, że dla uzupełnienia można na te podczołgówki postawić: T 54, T55, BWP 1, BWP 2, SKOTA, BRDM lub jakąś koparkę gąsienicową, spychacz, tym bardziej, że wymienione powyżej model są dostępne u naszych czeskich sąsiadów. Przekazano mi także informacje z Ukrainy, że po Nowym Roku mają się pokazać: ZIŁ 130 dźwig oraz ZIŁ 130 podnośnik koszowy ( tzw. zwyżka ), czyli 2011 zapowiada się bardzo ciekawie.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[Dopisane:]
Na dzień dzisiejszy nie posiadam jakichkolwiek autek na sprzedaż. Jak tylko będę coś wiedział o asortymencie, dostępności i cenie autek, umieszczę wątek w dziale „GIEŁDA”. Nie potrafię także podać dokładnej daty czy będzie to koniec stycznia czy początek lutego. Na dzień dzisiejszy nie zbieram jakichkolwiek zaliczek ani nie organizuję żadnej listy chętnych.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2010, 08:19 przez ArturG, łącznie zmieniany 4 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pojazdy”