Właśnie otrzymałem kolejną przesyłkę z Ukrainy, więc pragnę się podzielić kolejnymi „smakołykami” w skali TT, a są to: MAZ 537 ciągnik siodłowy + naczepa ( tzw. podczołgówka ), MAZ 535 skrzynia, KRAZ 256 z naczepą skrzyniową, KRAZ 256 z naczepą ( tzw. podczołgówką ) , KRAZ 256 z przyczepą ( tzw. podczołgówką ), URAL 4320 cysterna, ZIS 150 skrzynia. Myślę, że dla uzupełnienia można na te podczołgówki postawić: T 54, T55, BWP 1, BWP 2, SKOTA, BRDM lub jakąś koparkę gąsienicową, spychacz, tym bardziej, że wymienione powyżej model są dostępne u naszych czeskich sąsiadów. Przekazano mi także informacje z Ukrainy, że po Nowym Roku mają się pokazać: ZIŁ 130 dźwig oraz ZIŁ 130 podnośnik koszowy ( tzw. zwyżka ), czyli 2011 zapowiada się bardzo ciekawie.
[Dopisane:]
Na dzień dzisiejszy nie posiadam jakichkolwiek autek na sprzedaż. Jak tylko będę coś wiedział o asortymencie, dostępności i cenie autek, umieszczę wątek w dziale „GIEŁDA”. Nie potrafię także podać dokładnej daty czy będzie to koniec stycznia czy początek lutego. Na dzień dzisiejszy nie zbieram jakichkolwiek zaliczek ani nie organizuję żadnej listy chętnych.