TTClub Berlin
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: TTClub Berlin
Lata mijają, TT-Club trwa w swoich "chłytach markeingowych". Ostatnio myślałem, że kupiłem od nich wagon na Ebayu. "Jeden z trzech dostępnych". Po kilku dniach, na zadane pytanie o zupełnie inną rzecz, okazało się, że jest "duży problem". Wagonu po prostu nie ma w magazynie. Żadnego z tych "trzech dostępnych". Oczywiście czy będzie kiedykolwiek, też nie wiadomo. Oferta złożona na ebayu została - za obopólną zgodą - anulowana, a aukcja - trwa dalej. Choć teraz już są tylko "dwa dostępne"...
- Marcin
- Kontakt:
W dniu dzisiejszym zakończyła się walka. Pocztowy paczkowiec przytargał zawiniątko.
Wieczorem zrobię sesję zdjęciową.
Dobrze że ta bajka zakończyła się pozytywnie.
Wieczorem zrobię sesję zdjęciową.
Dobrze że ta bajka zakończyła się pozytywnie.
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Mam do niego przedzwonić? Chetnie pomoge. Prosze na PW
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Poinformuj go, że odbierzesz OSOBIŚCIE w Poznaniu
...będzie szybciej ...
...będzie szybciej ...
-
- Kontakt:
Trzeba było temu panu naświetlić sprawę że rozbiory Polski skończyły się dawno temuMarcin pisze:KOD POCZTOWY DO TORUNIA MA MIEĆ 6 A NIE 5 CYFR!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 27 sie 2008, 12:32 przez BarTTek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin
- Kontakt:
W piątek zeszły nastąpiło przegięcie pały. Dzwoni do mnie her własciciel i mówi tak:
Firma kurierska oddała mu nadaną paczkę ponieważ: UWAGA !
KOD POCZTOWY DO TORUNIA MA MIEĆ 6 A NIE 5 CYFR!!!!!!! podobnych bzdur to dawno nie słyszałem.
I tu pan własciciel pobrał ode mnie opier.....l konkretny i powiedziałem mu że jak nie wysle mi tego i nie dostarczy dowodu wysłania do końca tego tygodnia to sie u niego pojawię z niemiecka policją. Teraz już czuje się okradziony. Facet trzyma kasę od dwóch miesięcy i zaczyna wymyslać.
Tragikomedia.
Firma kurierska oddała mu nadaną paczkę ponieważ: UWAGA !
KOD POCZTOWY DO TORUNIA MA MIEĆ 6 A NIE 5 CYFR!!!!!!! podobnych bzdur to dawno nie słyszałem.
I tu pan własciciel pobrał ode mnie opier.....l konkretny i powiedziałem mu że jak nie wysle mi tego i nie dostarczy dowodu wysłania do końca tego tygodnia to sie u niego pojawię z niemiecka policją. Teraz już czuje się okradziony. Facet trzyma kasę od dwóch miesięcy i zaczyna wymyslać.
Tragikomedia.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Pamiętajmy także o współpracy z Peresvetem i dość zawiłymi drogami dostaw do DE (np przez Skandynawię).DBv pisze:Szef firmy najwyraźniej nie przez przypadek zasłużył na przydomek: Pan "będzie za 14 dni".
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
No cóż, to chyba cecha tej firmy... Wystarczy poczytać co pisze się o TTClubie w świetle modeli wagonow piętrowych, które od lat zapowiadali. Szef firmy najwyraźniej nie przez przypadek zasłużył na przydomek: Pan "będzie za 14 dni".
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Cóż ...Marcin pisze:Komentarz pozostawiam Wam.
trudno jest NAM cały czas udowodnić w DE, że polski rynek, to poważny (duży) rynek ....
... a wpadki zdarzają się niestety każdemu.
- Marcin
- Kontakt:
Najnowsze wieści z Berlina. Nic nie wyjaśnione sie okazuje!!! 10 dni temu nie wyrobiłem i ponownie zadzwoniłem. Otóż Pan Szef powiadomił mnie uprzejmie, że wprowadzili mnie w błąd i mojego zestawu nie było w ogóle na magazynie gdy go zamawiałem Idąc dalej, uzyskałem pokrętne informacje, że zestaw jest właśnie robiony. A wczoraj co juz mnie wkur.... na maxa usłyszałem tekst , że zapomnieli mi wysłac i dopiero wczoraj wyszła paczka. A wszystko to z rozbrajającą lekkoscią przekazu. Komentarz pozostawiam Wam.
- Marcin
- Kontakt:
Właśnie do nich dzwoniłem przed chwilą i waszystko wyjaśniliśmy. Dzięki za zainteresowanie.
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Dzisiaj do niego dzwonilem. Jezeli Ci moge pomoc to napisz na PW i ja natychmiast do Hanse-Henninga Schauera zazwonie. Jest to mój dobry przyjaciel no kontakt idealny tylko na komórke
- Marcin
- Kontakt:
Paczki nie ma nadal........ i zero kontaktu
- Marcin
- Kontakt:
TTClub Berlin
Znacie ich na pewno. Fajne modele itp. Niejeden z Was widział ich w Poznaniu na targach.
Ja - niestety - mogę na nich ponarzekać tylko.
Z powodów:
Od miesiąca mają moje pieniądze na koncie, potwierdzone.
Od miesiąca wiem że towar jest u nich na magazynie.
Od miesiąca kontakt z nimi jest bardzo trudny, nie odpowiadają na maile. Dopiero wysłanie faksu dało jakiś mierny rezultat.
Dzwoniłem raz, nie mam ochoty się wykłócać, odebrał jakiś niekompetentny pracownik.
I do dzisiaj czekam na paczkę, która nadal od nich nie wyszła.
Naprawdę mają fajną ofertę i niezłe ceny. Ale nic tak nie wkurza jak struganie wariata i nie odpowiadanie na zapytania klienta.
Także jak się komuś z Was zachce zamawiac online to sie dobrze w głowe podrapcie.
Ja - niestety - mogę na nich ponarzekać tylko.
Z powodów:
Od miesiąca mają moje pieniądze na koncie, potwierdzone.
Od miesiąca wiem że towar jest u nich na magazynie.
Od miesiąca kontakt z nimi jest bardzo trudny, nie odpowiadają na maile. Dopiero wysłanie faksu dało jakiś mierny rezultat.
Dzwoniłem raz, nie mam ochoty się wykłócać, odebrał jakiś niekompetentny pracownik.
I do dzisiaj czekam na paczkę, która nadal od nich nie wyszła.
Naprawdę mają fajną ofertę i niezłe ceny. Ale nic tak nie wkurza jak struganie wariata i nie odpowiadanie na zapytania klienta.
Także jak się komuś z Was zachce zamawiac online to sie dobrze w głowe podrapcie.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 16:04 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.