Pudełka do taboru.
Moderator: mod-Ogółem
- Ranger
- Kontakt:
Re: Pudełka do taboru.
Sprawa pudełek zakończona. Projekt gotowy. Drukowanie w trakcie. Więcej napisze Grzesiek.
-
- Kontakt:
Witam
Czy projekt pudełka jest już gotowy.
W wolnej chwili mogłbym coś zaproponować.
Pozdrawiam
Czy projekt pudełka jest już gotowy.
W wolnej chwili mogłbym coś zaproponować.
Pozdrawiam
- Zbyszek Zajner
- Kontakt:
Jak to nasza armia mówi "czołganiem NAPRZÓD"Grzegorz TT pisze:A ja przez kolejne 2 miesiące będę się poruszał krótkimi skokami po swoim pokoju

-
- Kontakt:
A ja przez kolejne 2 miesiące będę się poruszał krótkimi skokami po swoim pokoju 

- golab
- Kontakt:
a może uderzyć by do osoby która na allegro sprzedawała drewniane boxy na kolejki ?
-
- Kontakt:
Niestety. Straciliśmy sporo nerwów i 2 miesiące. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Co prawda szef drukarni jeszcze nie wrócił z wakacji ale jestem dobrej myśli i dla poprawienia Wam nastroju napiszę, że cena setu nie powinna przekroczyć 630 pelenów. Dodatkowo pozostanie nam wykrojnik "znormalizowanego" pudełka Tilliga 320mm.golab pisze:Wiec z osławionego pudełka drewnianego nici ?
Set będzie się składał z pięciu oddzielnie pakowanych (opakowanie okolicznościowe) wagonów w wypraskach styropianowych Tilliga. Za 2 tygodnie powinna rozpocząć się wysyłka

Ostatnio zmieniony 12 sie 2010, 11:09 przez Kilkujadek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Drukarnia powinna mieć własne studio graficzne. Daje się im logotypy i mówi co, gdzie i jak ( tło takie, pierwszy plan siaki, etc. ) - jak stworzą wstępny projekt to się go dopracowuje i dopracowuje i ... tak do skutku 

- golab
- Kontakt:
Wiec z osławionego pudełka drewnianego nici ? 

Ostatnio zmieniony 12 sie 2010, 11:08 przez golab, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ranger
- Kontakt:
Moge Ci wykonać taki projekt, więcej na gg.
-
- Kontakt:
Pudełka do taboru.
Temat dotyczy bezpośrednio pudełek do setu Eilzugwagen 500888 ale może się przydać do innych celów. Zaprzyjaźniona drukarnia GrafDruk w Ciechanowie może wykonać dowolne opakowania z kartonu. Nie posiadam programu graficznego stąd moja prośba do osób posiadający takowy i trochę czasu wolnego. Potrzebujemy wzoru graficznego pudełka z logiem Tilliga, Forum TT i napisem "5 lat ForumTT.pl".
Pudełko musi pasować do Tilligowskiej wkładki styropianowej eilzugów.
Produktem ubocznym może być pudełko "uniwersalne" o tej samej wielkości.
Czas przygotowania produkcji to tydzień, a właściciel właśnie wyjechał na saksy do Bawarii lub na bawarkę do Saksonii więc mamy trochę czasu.
Pudełko musi pasować do Tilligowskiej wkładki styropianowej eilzugów.
Produktem ubocznym może być pudełko "uniwersalne" o tej samej wielkości.
Czas przygotowania produkcji to tydzień, a właściciel właśnie wyjechał na saksy do Bawarii lub na bawarkę do Saksonii więc mamy trochę czasu.
Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 23:30 przez Kilkujadek, łącznie zmieniany 2 razy.