Bardzo miły kontakt telefoniczny.

Serdecznie POLECAM.
Pozdrawiam
Robert
Moderator: mod-Giełda
Administracja strony nie jeździ po kraju aby kontrolować sklepy, bo nie ma takich możliwości. Jak widzisz zmiany w stosunku do tego co jest na stronie, to może napisz na ten temat.krisss pisze:Szkoda że nikt nie aktualizuje wiadomości o sklepach na stronie TT Club gdzie sklep z Gdyni był szeroko reklamowany.
Nie wiem po co te złośliwości. Kupuję jeszcze w paru innych sklepach i nie jest tak źle, by to T-H było ciągle najlepsze. Po prostu, jakiś czas temu wyglądało, że T-H ma duże ambicje wobec TT, a teraz jest tak samo jak gdzie indziej, jeśli nie gorzej i jest to po prostu smutne, ale taka decyzja właściciela, jego dobre prawo. Co do rabatów, to już pisałem, że nie są rozdawane, tylko znikają...ostrak pisze:Wskaż proszę sklep w Polsce, który ma coś więcej w TT niż kilka pseudo modeli PKP, a resztę na zamówienie i jeszcze daje od ręki rabaty, ja nie znam takiego miejsca.
Do kupowania nikt Ciebie nie zmusza, możesz przecież kupować w Czechach czy Niemczech, na pewno wtedy będziesz dostawał rabaty w Polsce za zakup "farbki czy pędzelka"
Co do odświeżenia oferty - pożyjemy zobaczymy...
Możesz sobie wątpić ja przekazuje informacje od właściciela.Olgierd pisze:Szczerze? Bardzo w to wątpię.
To co się pojawiło na rynku ostatnio w PKP jest w sklepie od wczoraj, nie jest to wina właściciela sklepu tylko systemu dystrybucji towaru hurtownika.Olgierd pisze:co się pojawiało ostatnio na rynku ze znaczkiem PKP, nie ma "w magazynie"
Wskaż proszę sklep w Polsce, który ma coś więcej w TT niż kilka pseudo modeli PKP, a resztę na zamówienie i jeszcze daje od ręki rabaty, ja nie znam takiego miejsca.Olgierd pisze:za to zniesiono forumowy rabat
Szczerze? Bardzo w to wątpię. W sierpniu (czyli ponad PÓŁ roku temu) ruszyła "wyprzedaż ekspozycji", czyli wszystkiego co było na stanie, z wyjątkiem kilku nowości. Od tego czasu NIC się nie zmieniło w asortymencie - niesprzedana "ekspozycja" wróciła do oferty z niższymi cenami, nic poza ofertą "na zamówienie", poza tym co się pojawiało ostatnio na rynku ze znaczkiem PKP, nie ma "w magazynie". W sklepie, po TT został tylko styropian w gablotce. Jesli z taką ofertą sklep przetrwał żniwa bożonarodzeniowe, to czego się spodziewać w "zwykłym" okresie?ostrak pisze:Sklep odświeża ofertę modeli kolejowych w TT
"Promocja"ostrak pisze:... nowe ceny mają być od razu na stronie podawane z bardzo atrakcyjnym rabatem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości