zakres roboczy TT-Cad

Wszystko nt. naszego podstawowego programu do projektowania układów torowych.

Moderator: mod-TT-Cad

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ALF
Posty: 44
Rejestracja: 16 paź 2007, 10:31
Lokalizacja: Warszawa

Re: zakres roboczy TT-Cad

Post autor: ALF »

Pewnie tak zrobię. Jednak zdecydowanie bardziej wolałbym mieć cały schemat w jednym kawałku. Wczoraj zrobiłem pomiary w mieszkaniu (sumarycznie w obramowaniu wyszły mi 22 narożniki :mrgreen: ) i chciałem poeksperymentować "na sucho" z ustawieniem szlaku.

pozdr
Raf
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Posty: 8626
Rejestracja: 09 kwie 2006, 07:22
Lokalizacja: Rumia
Kontakt:

Re: zakres roboczy TT-Cad

Post autor: ArturSchŁ »

Możesz sobie schemat złożyć z np. 2, 4 arkuszy, albo na każdym schemacie ująć tylko po jednym segmencie.
Awatar użytkownika
ALF
Posty: 44
Rejestracja: 16 paź 2007, 10:31
Lokalizacja: Warszawa

zakres roboczy TT-Cad

Post autor: ALF »

Witam

Czy istnieje możliwość poszerzenia zakresu pola roboczego w tej aplikacji ??

Nie zmieściłem się z moim projektem w zakresie (x,y) od -400 do +400cm :(

help

pozdr
Raf
ODPOWIEDZ

Wróć do „TT-Cad”