Szczecin - kolejny "hibernatus" wraca do TT ;-)

Cała reszta o naszej skali

Moderator: mod-Ogółem

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kwicek
Kontakt:

Re: Szczecin - kolejny "hibernatus" wraca do TT ;-

Post autor: Kwicek »

Grzegorz TT pisze:
zmirek pisze:Ostatnio za sprawą mojej 6-letniej córki...
Spoko. Każdy powód jest dobry ale córka brzmi wiarygodniej. A jakie masz alibi na przyszłe wydatki ?? !!
-Jedźmy, jedźmy na te zakupy ! Wio !!! Po drodze winko kupimy... Córeczka mnie się urodziła to jest okazja!
-Co ? Znowu ?
-Eeee... Ta co sześć lat temu. Dziecko jest dziecko – wypić i posiedzieć przy TT zawsze można ! Nie ?!

Witaj :)
Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 19:20 przez Kwicek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jacula
Kontakt:

Re: Szczecin - kolejny "hibernatus" wraca do TT ;-)

Post autor: Jacula »

Niech moc TT będzie z Tobą :)

Witaj

@GrzegorzTT - pytanie o alibi (z poprzedniego postu) powinno być doklejone od razu pod logo Forum :)
Kilkujadek
Kontakt:

Re: Szczecin - kolejny "hibernatus" wraca do TT ;-

Post autor: Kilkujadek »

zmirek pisze:Ostatnio za sprawą mojej 6-letniej córki...
Spoko. Każdy powód jest dobry ale córka brzmi wiarygodniej. A jakie masz alibi na przyszłe wydatki ?? !! "No przecież nie dla siebie tylko dla dziecka kupuję..."
;)
Witamy.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 17:09 przez Kilkujadek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zbyszek Zajner
Kontakt:

Re: Szczecin - kolejny "hibernatus" wraca do TT ;-)

Post autor: Zbyszek Zajner »

Witam kolejnego hibernatusa. Tym bardziej witam, że z Pomorza Zachodniego :mrgreen:
zmirek
Kontakt:

Szczecin - kolejny "hibernatus" wraca do TT ;-)

Post autor: zmirek »

Witam,

Forum przeglądam od jakiegoś tygodnia ale przyszedł czas żeby się przywitać.

Jak pewnie większość z Was od małego zostałem zarażony tym groźnym "DDR-owskim" wirusem.

Tabor (BTTB) zbierany we wczesnej młodości był w miarę starannie przechowywany więc dotrwał do "naszych" czasów. Ostatnio za sprawą mojej 6-letniej córki po raz kolejny rozłożyliśmy sobie całość i..... wróciły "demony" przeszłości. Zresztą ona nie raz oglądałą stary katalog BTTB (ten z Ludmiła duża i małą na szynie) jako “bajeczkę”. I tak jej już zostało

Niestety stare niekontaktujące blaszaki uniemożliwiały skutecznie jazdy "silnikowe" i stąd mocne postanowienie zdobycia na początek nowych torów (no wiem że modelowych).

Oczywiście plany mam znacznie bardziej dalekosiężne ale wszystko w swoim czasie.

To na początek tyle

Pozdrawiam
Mirek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogółem”