Witam
Chciałbym również coś dorzucić do tego tematu. Kilka razy składałem zamówienie w sklepie TTAborPKP w Poznaniu i zawsze bez jakiegokolwiek problemu. Tym razem złożyłem zamówienie ale chciałem aby przesyłka dotarła do mojej rodziny w dość krótkim czasie.
I tym razem bez problemu i na czas, polecam gorąco sklep Marcina, dzięki i pozdrowienia.
Andrzej Sawicki
Ogólnie o sklepach
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: Ogólnie o sklepach
Ostatnio zmieniony 02 mar 2010, 17:33 przez andsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
IMHO kryzys to raz, ogólnie mniejsza sprzedaż przez sklepy - to dwa, więcej sklepów to trzy - a wszystko to składa się na mniej nerwową i mniej pospieszną obsługę klienta, co przekłada się na poprawę jakości obsługi.Alteo pisze: Jest to chyba efekt kryzysu.
Mam nadzieję, że, jak poprzednicy wskazali, każda wpadka jest natychmiast nagłaśniana i boli.
Mówię mam nadzieję, bo nie chciałbym przecenić tego co tu na Forum robimy.
- Ranger
- Kontakt:
Chyba efekt tego, że jak będą dymy to wszystko zostanie tutaj opisane szybciej niż sie komuś wydaje.
- Alteo
- Kontakt:
Jest to chyba efekt kryzysu.Jak o klienta trudno to trzeba wykazać więcej zaangażowania
i dbałosci o właściwą obsługę.Także sklepów przybywa i konkurencja jest większa.Klient na tym zyskuje.Oby tak dalej.
i dbałosci o właściwą obsługę.Także sklepów przybywa i konkurencja jest większa.Klient na tym zyskuje.Oby tak dalej.
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Ogólnie o sklepach
Czy tylko mi się wydaje, że jest coraz mniej złych komentarzy o sklepach?
Czy to aby nie właśnie dobry wpływ wymiany informacji poprzez taki dział jak ten (oraz poprzez system ocen na allegro)?
Czy to aby nie właśnie dobry wpływ wymiany informacji poprzez taki dział jak ten (oraz poprzez system ocen na allegro)?