Zawsze do usług...Grzegorz TT pisze:To jest dla mnie bardzo przykra wiadomość.

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Zawsze do usług...Grzegorz TT pisze:To jest dla mnie bardzo przykra wiadomość.
To jest dla mnie bardzo przykra wiadomość.T_Domagalski pisze:...zdecydowanie nie są to świerki.
Praktycznie nawet w górach to o czym piszesz jest rzadkością, bo szlaki wytyczano unikając dużych robót inżynieryjnych które pociągały za sobą wysokie koszty.T_Domagalski pisze:Teoretycznie...
Chyba nigdy na wycieczce w górach nie byłeś...Grzegorz TT pisze:MG<>MN 160mm![]()
W przypadku swoich modułów tak staram się robić...Grzegorz TT pisze:W przeciwnym razie należałoby obfocić konkretny fragment i zrobić na ile to możliwe wiernie z oryginałem.
Mimo wszystko na Mazowszu to rzadkość. Niezależnie od tego, czy las jest sadzony, czy jest to rezerwat odradzający się naturalnie to przeważają lasy sosnowe, mieszane np. sosnowe z dodatkiem brzozy, ewentualnie liściaste na terenach bardziej wilgotnych.Grzegorz TT pisze:Las świerkowy mam 15 km od Ciechanowa w Ościsłowie.
LL by zrobił i się nie pytał - jak realizm to realizmGrzegorz TT pisze:Teoretycznie mógłbym spróbować bo materiały mam. Tylko czy jest sens robić owoce o kolorze zlewającym się z tłem (fiolet/ciemna zieleń) i mające 0,05 mm
Taki gęsty i dorodny las świerkowy na Twoich "mazowieckich równinach" ?Grzegorz TT pisze:Las powyżej zostanie doposażony w zieleń średnią/małe drzewa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości