W nowootwartym w Gdyni sklepie Techno-Hobby, w promocji dla ForumTT, modele T02630 i T02631 są właśnie w cenie 180 zł. Promocja dotyczy całego asortymentu TT.

Moderator: mod-Moja TT
Dostaniesz nową - zobacz V36Jacekk pisze:Czy za te 180zł jest możliwość kupienia lokomotywy elektrycznej lub spalinowej Tilliga(oczywiście używanej)
No to pogratulowaćBR101 112-1 pisze:Dodatkowo stosuje na rodzicach efekt psychologiczny, działa on na zasadzie im bardziej czegoś nie chcesz tym bardziej tego chcą twoi rodzice, działa to wyśmienicie (250zł za wyjazd na obóz)
Ale puszki TRZEBA zcisnąć. Zobaszysz, po 2-3 lokach będziesz miał muskuły jak Arnoldpedro pisze:Na kilogram wchodzi ok. 55 puszek.
Nie jest problemem schylić się jak nisko leży (nawet na ulicy), i nie jest to żaden obciach. Jeśli chodzi o te trzy wory to jedną drugą (a może i troszkę więcej) spożył PedroJacekk pisze:I tak chodzi i zbiera po ulicy, czy wybiera się w mniej uczęszczane miejsca?
I tak chodzi i zbiera po ulicy, czy wybiera się w mniej uczęszczane miejsca?pedro pisze:A co Ty myślisz! Kasa sama nie przyjdzie, a starsi pewnie też mają inne wydatki. "Nie rób nic, nie będzie nic". Kilogram aluminium w skupie ok. 3,70 zeta, wiem bo akurat Bujager ( to mój młody), w poniedziałek zawozi trzy wory i połowa zamówienia z Modelmanii już jest.
Ps.
Na kilogram wchodzi ok. 55 puszek.
Ta tylko musiał bym zbierać je chyba w nocy, żeby nikt mnie nie zuważył. Ośmieszył bym się tylko. Co może robić niepełnoletnia osoba, żeby zarobić pieniądzecarman pisze:Swoją drogą puchy to niezły interes. Zarobisz kasy. A mama nie będzie mówić, że w domu siedzisz przy kompie
Ależ skąd? Raczej postarać się o mandat wtedy łatwiej będzie o loka.Jacekk pisze:Sugerujesz, że mam zacząć zbierać puszki![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości