Dzięki za miłe słowa kolego, ale teraz powoli muszę pomyśleć nad ucieczką z analogu na DCC i wymianą rurek zobaczymy jak finanse pozwolą bo z tym ostatnio nie najlepiejkuba105000 pisze:Taka makietka to już jest niezła, jeśli chodzi o wielkość.

Moderator: mod-Makieta
Dzięki za miłe słowa kolego, ale teraz powoli muszę pomyśleć nad ucieczką z analogu na DCC i wymianą rurek zobaczymy jak finanse pozwolą bo z tym ostatnio nie najlepiejkuba105000 pisze:Taka makietka to już jest niezła, jeśli chodzi o wielkość.
Taka makietka to już jest niezła, jeśli chodzi o wielkość. Też chciałbym sobie zbudować, ale stwierdziłem, że mam zdecydowanie za mało miejsca. Ja też tak chce!siara pisze:230x140 cm
Dla drugiej babci też, bo ona w tej chwili ją przetrzymuje wiesz sam się czuje jak budowniczy nie mam żadnych opisów makieta przeszła już trochę modyfikacji bo stała tyle czasu, a iż elektryką się pałam to bardzo mi się to podobaMariusz pisze:Ale największe słowa uznania dla babciZa kupno makiety dla Ciebie.
Coś Ci się pop..... Mateuszsiara pisze:... czytuje wasze forum ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości