Podobnie jak posty na PW klasy "wjazdu komuś na chatę"gbbsoft pisze:Telefony w środku nocy nie są przyjemne...![]()

Moderator: mod-Elektryka i DCC
Podobnie jak posty na PW klasy "wjazdu komuś na chatę"gbbsoft pisze:Telefony w środku nocy nie są przyjemne...![]()
Odradzam udostępnianie telefonu temu Panu.Grzegorz TT pisze:2) Odrębną sprawą jest kultura osobista rubikusa
Pięknie gadacie..... Może Pan A_tox by zrobił film instruktażowy pokazując jak się sieje trawę elektrostatyczną krok po kroku. Bo do mnie są pretensje , tylko nie wiem o co. Ja naprawdę WAS NIE POTRZEBUJĘ ABY PRZEŻYĆ Sam się się nie mogę obrobić ze zleceniami na szczęście, ale odezwanie się na forumie jakimkolwiek jest równoznaczne z popełnieniem przestępstwa....ale to taka nasza rzeczywistość......na szczęście
TT jest mało popularne u nas i na każdym spotkaniu Was nie widać. Spadam stąd na stałe bo widzę, że tu każdy mądrzejszy niż ładniejszy. Kupujcie sobie nowe wagoniki z plastikowymi kółkami! Pozdro!
Zmień dostawcę .....Karol pisze:Keuheny są po 120zl (...)
Nie chce negować może i słusznej inicjatywy, ale czy jest sens się w to bawić, skoro za taką kasę można kupić bardzo dobre i sprawdzone N025 Kuhna ?Karol pisze:Jest możliwość produkcji dekoderów mikro idealnie nadających się dla naszej skali.
Wszystkich chętnych proszę o wpisywanie sie na listę. Cena 80 / 90 pln
Deki oczywiście z UPS i jednym wyjściem funkcyjnym, co do detali wypowie się producent
Tak się składa że zrobienie paru płytek tej wielkość w warunkach domowych jest niemożliwe, wiec także nie jest realne zrobienie paru sztuk do testów. Jak Artur zauważył także jak chodzi o Matiego była podobna sytuacja. Na razie jest to tylko luźna propozycja chcemy zobaczyć ilu jest potencjalnych chętnych. Co do jakości deków są one tej samej klasy co fabryczne, mam parę i w przeciwieństwie do lenzów i nigdy sie nie palą.Dopiero zaczynam z DDC ale propozycja żebym sie zapisał na zakup czegoś czego nikt nie widział, nie trzymał, i nie wypróbował jak to działa to chyba lekki żart. Poczytałem o dekoderach Martineza m 133 i jest to obiecujące ale moim skromnym zdaniem wypadało by zrobić parę sztuk do testowania, ja na razie zostanę przy dekach za które może płacę więcej ale przynajmniej wiem czego można od nich oczekiwać. Po prost nie znam sie i zanim na coś wyłożę pieniądze to chcę wiedzieć co kupuję, i czego mogę się po tym spodziewać.
Przypominam sobie podobne zapytanie Martinezo sprzed 2-3 laty. Do dziś miniMartinezo się nie pojawiły pomimo większego grona odbiorców.rubikus pisze:... dekodery do TT to (...) projektowanie malutkiej płyteczki ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość