Tło jest firmy Jowi: http://www.modellbahn-hintergrund.de
Moderator: mod-Imprezy

JarkoTT - extra fotkijarkott pisze:Krótka fotorelacja z wystawy: http://www.ptmkz.org.pl/Poznan_2009/index.html

Podczas działalności w czasie trwania wystawy znajdują się trzy grupy obecnych na sali wystawowej:Ci co sprzedaja towar,modelarze ze swoimi makietami oraz publicznosc ktora oglada i kupuje.Impreza to nie tylko powierzchnia wystawowa. To także nocleg, koszt dojazdu. Dla mnie każdy wyjazd wiąże się z wybecalowaniem ±450 PLN.
Impreza to nie tylko powierzchnia wystawowa. To także nocleg, koszt dojazdu. Dla mnie każdy wyjazd wiąże się z wybecalowaniem ±450 PLN.bartowe pisze:...sponsor na tym etapie na jakim jesteśmy obecnie nie jest potrzebny, bo radzimy sobie z załatwienim powierzchi wystawowej na miare naszych możliwości.
A dlaczego kasy nie może dać Roco, albo SK-Model, jako przedstawiciel PIKO? Tak samo produkują modele w wielkości TT.bartowe pisze:Jakie by nie było AMC to jedyny poważny łącznik pomiędzy kasą, którą co roku Tillig przeznacza na promocję. Myślę, że spokojnie wystarczyłoby jej na zorganizowanie cyklu imprez w największych kilku miastach (2-3) w Polsce przy naszym aktywnym udziale.
Jeżeli AMC Wrocław powie że ma to gdzieś - to pozostaje nam działalność dotychczasowa.
Imprezie w Lodzi nic nie pomogło, jak wprowadzono opłaty. Dwa - trzy lata po wycofaniu się kolejarzy impreza upadla. Jak widać inni modelarze tez myślą i nie będą pchać się tam, gdzie traktuje się ich dziwnie.ArturSch pisze:Nie oszukujmy się. Jak zabraknie (załóżmy wszystkich) makiet kolejowych, to prawdopodobnie wywoła to tylko drobne zdziwienie - jeśli w ogóle publika zauważy, gdyż targi to głównie RC, lotnictwo, wszystko co na kołach, wodzie, Barbi, plastiki, literatura itd.
Nie oszukujmy się. Jak zabraknie (załóżmy wszystkich) makiet kolejowych, to prawdopodobnie wywoła to tylko drobne zdziwienie - jeśli w ogóle publika zauważy, gdyż targi to głównie RC, lotnictwo, wszystko co na kołach, wodzie, Barbi, plastiki, literatura itd.Grzegorz TT pisze:Wystarczy raz zbojkotować tą imprezę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość