Jest to zjazd z mostu na Odrze za stacją Wrocław Popowice w stronę st. Wrocław Osobowice (kierunek na Poznań). W tym miejscu jest ograniczenie chyba do 60km/h i nie wiem, czy z racji na sam most, czy stan szyn czy jedno i drugie.
Moderator: mod-Kolej w skali 1:1
Żartuję oczywiście, co prawda nie widziałem nigdy na żywo kładzenia toru w taki sposób jaki pokazałeś, widziałem jednak u mnie we Wrocławiu jak kładli tory między post.odg. Grabiszyn i W-w Gł. takim dźwigiem . Kładli wtedy gotowe przęsła, dopiero jak przejechała po tym podbijarka zaczynało wyglądać to normalnie.A co w tym dziwnego
A co w tym dziwnegoPaweł Basiński pisze:http://blog.zw.com.pl/blok/files/2009/10/tory.jpg Też pięknie
ArturSch pisze:Te tutaj, to SPOWALNIACZ (inaczej "szykana") stosuje je się przed każdym skrzyżowaniem.
Te tutaj, to SPOWALNIACZ (inaczej "szykana") stosuje je się przed każdym skrzyżowaniem.tete pisze:.. nie tak krzywe, jak te tutaj
Fakt, to tramwajowe. Dobrze, że nie tak krzywe, jak te tutajtydzial pisze:To tory tramwajowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości