Ładne foty

Moderator: mod-Imprezy
Ładne foty
Przydałoby się... sam chciałem takiej przeróbki dokonać, a twój materiał byłby barrrdzo pomocny :-)drlukasz pisze:Nie, to akurat moje ST44-003 od Tilliga o normalnym wyglądzie (przerobiony dach i wymienione okna czołowe).
Jak znajdę zdjęcia, to mogę wrzucić fotostory z przeróbki.
Nie, to akurat moje ST44-003 od Tilliga o normalnym wyglądzie (przerobiony dach i wymienione okna czołowe).Scio pisze:Czy na fotce Chudzin obok tilligowskiego gagarka stoi ST 44 Roco i czy to oznacza, że jest on już dostępny w malowaniu PKP?
Po raz kolejny stwierdzam, że Marcin i w tym temacie jest profesjonalistą.Marcin muszę przyznać że fotki poczyniłeś piękne
no i oczywiście czerwony dywanMarcin T pisze: a potem już tylko wywiady, autografy, wizyty zagraniczne
Nie wiem.chudy pisze:pierwsze słyszę, no ale jak mają coś pisać nie pytając o nic
no chyba że chłopaki już wszystko powiedzieli
Marcin T pisze:Mam jeszcze kilka fot Twojej zacnej stacyjki. Ale to na potrzeby artykułu w Świecie Kleju, w którym to podobnież ma być opisana
Latorośl byłaby zachwyconaMarcin T pisze:Tak naprawdę to przydałby się jeszcze jeden dzień aby przypilnować tych Waszych maluTTkich pociągów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość