Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
-
makieciarz
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
OKI, zapraszam do pytań
-
FASLER
- Kontakt:
Przepraszam
Jak będę zdecydowany co kupić z całą pewnością zapytam poprzez e-mail
Pozdrawiam
Jak będę zdecydowany co kupić z całą pewnością zapytam poprzez e-mail
Pozdrawiam
-
makieciarz
- Kontakt:
Nie no Panowie tego typu pytania zadajcie meilem, a nie na forum - no bez przesady.
- Sudovia
- Kontakt:
Witam.
O cenę należy zawsze się targować.Pan Piotr jest w tej materii elastyczny a im zakup jest większy to i rabacik też rośnie
Pozdrawiam.
O cenę należy zawsze się targować.Pan Piotr jest w tej materii elastyczny a im zakup jest większy to i rabacik też rośnie
Pozdrawiam.
- krzysztof
- Kontakt:
kiedy jeszcze TAM byłem klientem żadnych rabatów ani programu lojalnościowego nie doświadczyłem. jedynie sugestie że jestem... dlatego już mnie TAM nie ma, mimo że sklep jest stosunkowo tani. kupuję w DE (wychodzi na to samo), a w kraju u konkurencji.
a dwie loki (i nie tylko) też kupiłem
już milcze 
-
FASLER
- Kontakt:
Witam
Zrobiłem kilka zakupów i nie zawiodłem się szybka realizacja zamówienia zawsze pod wskazany adres, jednak mam pytanie czy sklep "Makieciarz" udziela rabatów dla stałych klientów, a jeśli tak to jakie kryteria należy spełnić. Nie ukrywam że planuję zakupić parę rzeczy w tym jedną lub dwie lokomotywy.
Pozdrawiam
Zrobiłem kilka zakupów i nie zawiodłem się szybka realizacja zamówienia zawsze pod wskazany adres, jednak mam pytanie czy sklep "Makieciarz" udziela rabatów dla stałych klientów, a jeśli tak to jakie kryteria należy spełnić. Nie ukrywam że planuję zakupić parę rzeczy w tym jedną lub dwie lokomotywy.
Pozdrawiam
- Piotr Sekuła
- Kontakt:
Problem jest taki, że jeden z produktów wypadł z produkcji (R58242), przy czym zamienników dwa razy droższych nie chcę. No, ale to się zobaczy w styczniu.makieciarz pisze:Jest możliwe, jak najbardziej, w uwagach proszę napisać że odbiór osobisty. W sumie to i czasem lepiej bo na półce nie wszystko widać (sprawdzone na klientach) i na odwrót coś co widać na półce jest lepsze jak fotka z netu, takie życie.
PS. Poproszę o oznaczenie mojego wyższego postu jako bez limitu.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2009, 08:11 przez Piotr Sekuła, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scio
- Kontakt:
Ostatnio robiłem zakupy w sklepie na ulicy Helleńskiej 2. Bardzo miła obsługa i ceny na półkach takie jak w sklepie internetowym (co nie zawsze jest normą) skłoniły mnie do zakupów w znacznie szerszym zakresie niż planowałem. I na koniec rabacik też był. Same pozytywy. Tak trzymać! Jeżeli mogę o coś apelowć
to więcej PKP w TT
-
makieciarz
- Kontakt:
Jest możliwe, jak najbardziej, w uwagach proszę napisać że odbiór osobisty. W sumie to i czasem lepiej bo na półce nie wszystko widać (sprawdzone na klientach) i na odwrót coś co widać na półce jest lepsze jak fotka z netu, takie życie.
- Piotr Sekuła
- Kontakt:
A jest możliwe złożenie zamówienia internetowo, ale zapłata i odbiór na Helleńskiej? Człowiek nie chce się cackać z Pocztą i przelewami.
(Mam ochotę na dość porządne zamówienie Roco, tylko wolałbym, żeby to zrobić w większości poza komputerem.)
(Mam ochotę na dość porządne zamówienie Roco, tylko wolałbym, żeby to zrobić w większości poza komputerem.)
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2009, 08:12 przez Piotr Sekuła, łącznie zmieniany 1 raz.
-
makieciarz
- Kontakt:
W sprzedaży kolejna po BR 44 nowość tym razem reedycja talbota # 15299
-
Ołgierd
- Kontakt:
W ciągu ostatnich 9 miesięcy dokonałem u Makieciarza pięciu zakupów. Konfiguracje były różne: towar tylko ze sklepu, łączony z towarem z allegro (pod obu nickami), płatność z góry i pobranie. Za każdym razem zostałem obsłużony normalnie: towar zgodny z opisem, docierał pod wskazany adres, cena zgadzała się z ofertą (przy pobraniu). Terminy przyzwoite (ewentualne poślizgi były w "normie" polskich sklepów).
Aha, nie znam osobiście właściciela
Być może jestem mało reprezentatywny - nie wiem ile wydaje przeciętnie klient sklepu modelarskiego, ale dla mnie moje wydatki były sporą kwotą i nie zawiodłem się na obsłudze. No, może odpowiedzi na maile mogłyby być mniej lakoniczne, ale wiem że to trudne w praktycznie jednoosobowej firmie.
Aha, nie znam osobiście właściciela
-
makieciarz
- Kontakt:
Zgadza się, nie aktualizuję cen produktów których stan jest zerowy i są "na zamówienie", dodam taką informację do uwag na stronie, słuszna informacja.
Pytać zawsze można
Pytać zawsze można
-
PiotrZ
- Kontakt:
Zrobiłem pierwszy zakup u Makieciarza. Jestem zadowolony.
PLUSY:
- dobry i efektywny kontakt mailowy
- terminowe sprowadzenie towaru na zamówienie
- szybka wysyłka
- bezpiecznie zapakowana przesyłka
MINUSY:
- cena sprowadzonego towaru była wyższa niż wystawiona na stronie, gdy składałem zamówienie. W ramach rekompensaty otrzymałem 5% rabatu, dzięki czemu różnica w końcowej cenie była niewielka.
Moja rada dla innych kupujących nie tylko u Makieciarza: przy zamawianiu towaru, którego stan magazynowy jest 0, uzgodnijcie cenę końcową, aby nie być niemile zaskoczonym.
Pozdrawiam
PiotrZ
PLUSY:
- dobry i efektywny kontakt mailowy
- terminowe sprowadzenie towaru na zamówienie
- szybka wysyłka
- bezpiecznie zapakowana przesyłka
MINUSY:
- cena sprowadzonego towaru była wyższa niż wystawiona na stronie, gdy składałem zamówienie. W ramach rekompensaty otrzymałem 5% rabatu, dzięki czemu różnica w końcowej cenie była niewielka.
Moja rada dla innych kupujących nie tylko u Makieciarza: przy zamawianiu towaru, którego stan magazynowy jest 0, uzgodnijcie cenę końcową, aby nie być niemile zaskoczonym.
Pozdrawiam
PiotrZ
- krzysztof
- Kontakt:
witam,
k woli rzetelności przedstawiam finał ostatnich moich przygód ze sklepem opisanych na stronach 5-6 (prawie happy-end
):
1. na moje wyraźne życzenie wymazane zostało moje konto ze sklepu
,
2. faktura została przysłana niezwłocznie poleconym,
3. dzisiaj odebrałem list a w nim brakujące części zamienne
(aż za dużo, bo w oryginalnym woreczku, a informowałem mailem ze zdjęciem, że brakowało jedynie jednej wypraski z poręczami).
dziękuję, ale czy nie można było tak od razu?
p.s. a piętrusy kuehn`a też mam ochotę, zestaw kosztuje w MBS 90 euro a więc jeśli je kupię to tam.
k woli rzetelności przedstawiam finał ostatnich moich przygód ze sklepem opisanych na stronach 5-6 (prawie happy-end
1. na moje wyraźne życzenie wymazane zostało moje konto ze sklepu
2. faktura została przysłana niezwłocznie poleconym,
3. dzisiaj odebrałem list a w nim brakujące części zamienne
dziękuję, ale czy nie można było tak od razu?
p.s. a piętrusy kuehn`a też mam ochotę, zestaw kosztuje w MBS 90 euro a więc jeśli je kupię to tam.