znaki rozpoznawcze
Moderator: mod-Ogółem
-
- Kontakt:
Re: znaki rozpoznawcze
hallo tomas wann kommst du morgen nach sebnitz ich muß bis 14 uhr arbeiten
- aviaTTor
- Kontakt:
Jestem chętny na smycz z logo TT.
- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Witam
Aby nie otwierać nowego wątku piszę tutaj. Chcę zleić wykonanie smyczy z Logo FORUM TT (na które to będzie można powiesić sobie indentyfikator), między innymi na zbliżające się Targi Hobby, które jak wiadomo są w październiku. Czy byłoby ewentualne zainteresowanie takim produktem. O cenach nie chcę narazie pisać ale nie będzie to wiecej jak 10 zeta za szt.
Aby nie otwierać nowego wątku piszę tutaj. Chcę zleić wykonanie smyczy z Logo FORUM TT (na które to będzie można powiesić sobie indentyfikator), między innymi na zbliżające się Targi Hobby, które jak wiadomo są w październiku. Czy byłoby ewentualne zainteresowanie takim produktem. O cenach nie chcę narazie pisać ale nie będzie to wiecej jak 10 zeta za szt.
- WIĆUŚ
- Kontakt:
A z drugiej strony tego identyfikatora można umieścić swoje zdjęcie lub wizerunek ulubionego modelu 

- Piotr Sekuła
- Kontakt:
Proponuję wypraski z czerwonym ForumTT.pl, które się wprasowywuje w koszulkę. Do tego jeszcze przypiąć na szpilkę imię i nazwisko..
- Adamczewski
- Kontakt:
Pytanie tylko, jak zmieścisz tam tabor i makietę?tete pisze:Może niech każdy fan skali przyjeżdża na takowe Audi TT
-
- Kontakt:
Może niech każdy fan skali przyjeżdża na takowe Audi TTdarg pisze:Poddaje pod dyskusję temat rozpoznawania się na imprezach itp.

Ostatnio zmieniony 24 lip 2009, 13:16 przez tete, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
wystarczy napisać, wydrukować i zalaminować ... 

- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Nie mam takiej plakietki i z wielką chęcią skorzystam.
- Adamczewski
- Kontakt:
Mimo wszystko gdyby ktoś jednak nie miał, a chciałby mieć.
Pliki w oryginalnych rozmiarach znajdziecie tu: http://sztum.eu/tt/

Pliki w oryginalnych rozmiarach znajdziecie tu: http://sztum.eu/tt/
- Marcin
- Kontakt:
Nie żadne liberum veto tylko jestem przeciw wyważaniu otwartych drzwi!!!
Jak pisałem sa gotowe wizytówki forumowe które robił Gydniak o ile pamietam, po co ten temat powielać i robić kolejne zbędne posty nic nie wnoszące ?
Jak pisałem sa gotowe wizytówki forumowe które robił Gydniak o ile pamietam, po co ten temat powielać i robić kolejne zbędne posty nic nie wnoszące ?
- Adamczewski
- Kontakt:
I znowu liberum veto. Powiedziałem że MOGĘ przygotować. Ale nie MUSZĘ. Twoja opinia jeszcze nie przesądza o zdaniu większości. Kto będzie chciał, bo nie ma ŻADNEJ plakietki, to mogę mu przygotować.
- Marcin
- Kontakt:
Ja bym pisał na czole czerwonym pisakiem.
A tak na poważnie to po co inne bzdety wprowadzać skoro jest projekt forumowej wizytówki (przypominam Poznań) a co niektórzy maja karty TT Clubu. Jaki to sens ? Kolega chce doprowadzić do tego żebyśmy mieli szyje obwieszone piętnastoma identyfikatorami? Jest jeden sprawdzony po co więcej?
A tak na poważnie to po co inne bzdety wprowadzać skoro jest projekt forumowej wizytówki (przypominam Poznań) a co niektórzy maja karty TT Clubu. Jaki to sens ? Kolega chce doprowadzić do tego żebyśmy mieli szyje obwieszone piętnastoma identyfikatorami? Jest jeden sprawdzony po co więcej?
- Adamczewski
- Kontakt:
Jako nieformalny i samozwańczy grafik forumowy, mogę zaoferować się i przygotować jakieś wizytówki/identyfikatory. Chociaż Erniemu chyba coś przygotowywałem. Będę w domu to zobaczę i ewentualnie wrzucę projekt.
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Nie zrobimy dla sebie na rózne spotkania i imprezy wyzytówki forumowe?