EU 43-002 PKP CARGO
i

ET 13 w barwach CTL Rai
Moderator: mod-Tabor
Taaa... Po otwarciu opakowania odpadły 2 poręczę. Kolejnych dwóch brak...carman pisze:Kolejna BR 103.
Ja jestem za, nawet jeśli to gagar ... ale tam może być silnik od ludmiły, więc kultura jazdy o niebo lepsza niż u Tilliga.ArturSch pisze:Zgodzę się z przedmówcami, że robienie kolejnego Gagarina, nawet jakby to był KABRIOLET, to nadal będzie ...Gagarin i nic więcej.
060Da jest mało znana. Właściwie tylko Polska i Rumunia, oraz przez jakiś czas niektórzy przewoźnicy prywatni w Niemczech w V epoce.AK pisze:Zamiast marnować kasę na frezowanie takiej budy mogli wyfrezować 060DA
Akurat ta lokomotywa była opisywana i w Świecie Kolei, choćby nawet w ostatnich numerach w tym roku i wcześniej w Kolejach Małych i Dużych około 2000/2001 roku. W sieci jej opis tez funkcjonuje i po polsku i po niemiecku.merry pisze:... Galerii zdjęć jest może dużo ale za to mało systematycznej wiedzy na temat poszczególnych konstrukcji, wersji rozwojowych, itp.
Bo może wreszcie lokomotywa będzie miała jakieś ludzkie rozwiązania techniczne. Może nie będzie wyglądała jak na szczudłach. Silnik 5 polowy też będzie w porządku. Napędem na 6 osi nie pogardzę. Właśnie dlategoAK pisze: po jakiego diabła oni robią BR120????![]()
Jesli żaluzje wysokie jak ściana lokomotywy, albo sterczący ponad dachem tłumik o powierzchni porównywalnej z przeciętna kuchnią w bloku z WK70, są niewidocznym detalem...ArturSch pisze:Najważniejsze będzie to, jak będzie pomalowany, czerwony, niebieski czy zielony. Detale, o których piszesz, większości forumowiczów w ogóle nie obchodzą,a najczęściej i tak odpadają ...
To może warto rozważyć przejście na twórczość LGBKupujemy nasze zabawki oczami, ja np., bez szkła powiększającego nawet nie rozróżniam czy to Gagarin czy Ludmiła.
No, możemy nie mieć nawet i tego ...drlukasz pisze:Dzięki takiemu podejściu, w przeciwieństwie do H0, mamy co jakiś czas wypuszczane "z łaski" kolejne "polskawe" pseudo modeliki...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość