Oliwkowa Bipa (Bhp) w malowaniu VI epoki
Moderator: mod-Kolej w skali 1:1
-
- Kontakt:
Re: Oliwkowa Bipa (Bhp) w malowaniu VI epoki
2 pary oliwkowych BIP z napisem PKP Przewozy Regionalne stacja Gdynia stoją od miesiąca na Leszczynkach i są systematycznie puszczane na oblężone trasy np. Hel czy Kościerzynę
Ostatnio zmieniony 02 lip 2009, 17:18 przez eg_ptmkż, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzysztof
- Kontakt:
i dla potwierdzenia dodam, że już ok 2-3 miesiące temu, w Tczewie na tzw. starym dworcu (miejscu gdzie obecnie składy czekają na wyjazd) widziałem
oliwkową bipę - zapewne po remoncie, bo błyszczała nie powiem jak 

- Mariusz
- Kontakt:
Potwierdzam kursowanie pietrusów do Helu.
Dziś widziałem Tura jadącego z Chojnic do Helu z dwiema "bipami". Jedna była podsyłem. Właśnie oliwkowa. Później w mojej galerii bedą zdjęcia.
Dziś widziałem Tura jadącego z Chojnic do Helu z dwiema "bipami". Jedna była podsyłem. Właśnie oliwkowa. Później w mojej galerii bedą zdjęcia.
- drlukasz
- Kontakt:
Jak widać na pierwszej fotce z tego wątku http://ds5.agh.edu.pl/~qziou/viewtopic.php?t=4558
bywają na Helu
bywają na Helu

-
- Kontakt:
Na razie zaobserwowałem tylko ruch na trasie Peron 3a - peron 3michuchu pisze:Czy wiesz może na jakiej trasie będzie jeździł ten wagon? Moje dzieciaki od dłuższego czasu męczą mnie, że chcą jechać piętrusem.

Rewizja jest sprzed miesiąca i docelowo zapewne będzie obsługiwał jakąś bardziej obłożoną trasę z Torunia. Pięknie by było przejechać się nim przez Chełmżę, albo jak dawniej na Wierzchucin i dalej w Bory, ale to ostatnie to domena Arrivy, a wagony PR. Może do Grudziądza?
Ostatnio zmieniony 01 lip 2009, 15:10 przez Ołgierd, łącznie zmieniany 1 raz.
- michuchu
- Kontakt:
Czy wiesz może na jakiej trasie będzie jeździł ten wagon? Moje dzieciaki od dłuższego czasu męczą mnie, że chcą jechać piętrusem.
Pozdrawiam,
Michał
Pozdrawiam,
Michał
-
- Kontakt:
Oliwkowa Bipa (Bhp) w malowaniu VI epoki
Fani i zdeklarowani wielbiciele jedynie słusznej oliwkowej Bipy mogą być usatysfakcjonowani. Doczekaliśmy się wariantu malowania dla VI epoki
Taki odświeżony składzik czterowagonowy przycupnął sobie na uboczu stacji Bydgoszcz Główna. Ponieważ to Bydgoszcz, zestaw jest przypisany do stacji Toruń

Taki odświeżony składzik czterowagonowy przycupnął sobie na uboczu stacji Bydgoszcz Główna. Ponieważ to Bydgoszcz, zestaw jest przypisany do stacji Toruń

Ostatnio zmieniony 01 lip 2009, 15:09 przez Ołgierd, łącznie zmieniany 1 raz.