więcej moich idiotycznych uwag:makieciarz pisze:Nie myślał Pan chyba że wyślę Panu drugi woreczek z częściami od drugiej lokomotywy? Niech ROCO wie że robi babole choć ja w to nie wieżę! Dziwne aby nowa lokomotywa miała rozerwany woreczek i wyciągniete poręcze. Tak samo jak sprzedaję 30 lokomotyw PIKO i w jednej nagle nie ma 4 zderzaków! Nie ma takiej opcji, koniec cwaniakowania przez klientów!!!!
Od dziś każda lokomotywa wysyłana do KOGOKOLWIEK będzie przed wysyłką sprawdzona pod kątem części zapasowych, zderzaków, kółek lampek,świecenia i jeżdżenia, zajmie mi to z 5 minut życia więcej ale nie będę wysłuchiwał idiotycznych uwag że nowa lokomotywa fabrycznie zaklejona nie ma 4 zderzaków, zresztą po ich wyjęciu spada buda. Oczywiście zderzaki na pewno wyjął sobie chinol i wsadził w buty aby być wyższym, bez jaj. Jak ktoś chce zderzaki czy inne części to teraz proszę nabijać w butelkę inne sklepy, jasne!
Rozmawiałem z właścicielami innych sklepów i takie pomysły to nagminna praktyka więc aby temu zapobiec wprowadzam własny program kontrolny, zarówno dla skali TT jak i H0.
ot rzetelny sprzedawca
WORECZEK NIE BYŁ ROZERWANY o czym mowa była podczas rozmowy telefonicznej. cała transakcja była dziwnie przeciągana w czasie, od kilku conajmniej zakupów BRAK PARAGONÓW FISKALNYCH w paczkach z przesyłkami czy nawet namiastek faktur.
NIE WIERZĄC W RZETELNOŚĆ "Makieciarza" zamówiłem w MM te części zamienne (poręcze czołowe - 4 zł) i już od wczoraj je mam, więc jeśli chodzi o sklep internetowy to wniosek nasuwa się sam.
pozdrawiam: krzysztof