A czy na tym ostatnim talbocie nie ma kamerki u góry

Moderator: mod-Galeria
http://www.hagans.plMarcin pisze:Dzisiaj: Ostrów Wielkopolski, mamy nowego przewoźnika??
Leszno. Naprawiali coś jeszcze w nim przed wyprawą.Mariusz pisze:Może ktoś obfotografuje wymianę przęsła![]()
A tak z ciekawości, to którędy Pt47-65 przyjechała do Poznania na PirataPrzez Leszno czy Zbąszyń
Chyba raczej będzie z małymi światłami.Marcin pisze:Gagarek CTL (taki będzie od Tomasa????)
To są SP42 (w moim emblemacie jest właśnie SP42), czyli taka SM42 do ruchu pasażerskiego, z kotłem od ogrzewania parowego, czyli faktycznie uchowały się wśród powszechnej manii złomowania tej serii. Tylko na jak długo... Trochę ponure tak wysłać na złom całą serię lokomotyw, podobno ma zostać tylko jedna jako eksponat, ale nie wiem gdzie, tak słyszałem.Marcin pisze:widać SM42 z pojedynczym "V" (uchował sie unikacik?)
Od czasu do czasu można te wagony zobaczyć również w malowaniu naszych prywatnych przewoźników.Garinol pisze:Ja raz trafiłem na skład tego przewoźnika, i w nim był również belgijski akcent, ze słowackimi oznaczeniami jakiegoś prywaciarza. Była to jedna węglarka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość