Ja widziałem, że ktoś z mediów się pojawił, ale kto to był nie wiemmakieciarz pisze:A był jakiś reporter z Echa Dnia czy jakiejś podobnej gazety, wiesz coś może na ten temat Grzesiek, był po tym spotkaniu jakiś artykulik podsumowujący?

Moderator: mod-Imprezy
Ja widziałem, że ktoś z mediów się pojawił, ale kto to był nie wiemmakieciarz pisze:A był jakiś reporter z Echa Dnia czy jakiejś podobnej gazety, wiesz coś może na ten temat Grzesiek, był po tym spotkaniu jakiś artykulik podsumowujący?
I słusznie. Z rozpędu zapomniałem o tej możliwości.Grzesiek, pozwoliłem sobie zastąpić wykresy ruchu ich miniaturkami 150x150. Oryginał po kliknięciu...
No i widać dokąd zmierza. Resztki przeklętych DB zwisają smętnie a "pod prądem" pysznią się bananyMisiek pisze: Ee tam... to takie zdjęcie z cyklu: dokąd zmierza sTTandard
Racja, było jeszcze o JelczuMisiek pisze:I pamiętaj, były dwie formy do Jelcza, przy czym ta wcześniejsza, z napisami , była lepsza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości