TTaborPKP
Moderator: mod-Giełda
- carman
- Kontakt:
Re: TTaborPKP
Rozumiem, że można już płacić? W tytule przelewu nick z forum i ilość zamówionych węglarek, a na PW adres do wysyłki?
-
- Kontakt:
Marcinie, jeśli możesz podaj na PW na jakie konto mamy robić przelewy na węglarkę PKP 4-osiową oraz jaką sumę.
Jak również aktualną listę chętnych na tą węglarkę
Jak również aktualną listę chętnych na tą węglarkę

-
- Kontakt:
Świeżo przywiezione z Sebnitz aktualne informacje o wychodkach oraz o modelach skreślonych z oferty .
Zwróćcie uwagę, że do grona wychodków dołączyły BIPY PKP.
pozdrawiam
Zwróćcie uwagę, że do grona wychodków dołączyły BIPY PKP.
pozdrawiam
Marcin Szwanenfeld
-
- Kontakt:
Witajcie,
Małe ułatwienie dla tych, którzy mają ochotę na modele wykonane na zamówienie Modellbahnshop Sebnitz.
pozdrawiam
Małe ułatwienie dla tych, którzy mają ochotę na modele wykonane na zamówienie Modellbahnshop Sebnitz.
pozdrawiam
-
- Kontakt:
Witam,
Dla ułatwienia rozjazdy połączone zostały z odpowiednimi akcesoriami - napędami, podkładami STYROSTONE i torami wyrównawczymi.
Przykładowo strona EW3 prawej.
pozdrawiam
Dla ułatwienia rozjazdy połączone zostały z odpowiednimi akcesoriami - napędami, podkładami STYROSTONE i torami wyrównawczymi.
Przykładowo strona EW3 prawej.
pozdrawiam
-
- Kontakt:
- Marcin
- Kontakt:
Dla mnie osobiscie najbrzydsza wersja, także spoko 

- womo
- Kontakt:
Kurcze sprawdziłem i rzeczywiście tak jest wszędzie
W takim razie gratulacje za brak chochlika

W takim razie gratulacje za brak chochlika

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Ale to faktycznie tak zdaje się ma być!
Nie wiem jak to wyglądało na DR ale przypuszczam, że jest to odpowiednik zachdnioniemieckiego zespołu KlV 96 (model H0 z Brawy poniżej)
Klv 96
Były to składy używane do regularnego uzupełniania zasobów gazu w latarniach sygnałowych i innych urządzeniach infrastruktury, które korzystały z tego medium.
Więcej o Klv 95 -> LINK
Więcej o Klv 96 -> LINK
Nie słyszałem aby na DR istniały odpowiedniki tak "wyspecjalizowanych" pojazdów, możliwe więc, że adoptowano do tych celów wagony Reko.
Nie wiem jak to wyglądało na DR ale przypuszczam, że jest to odpowiednik zachdnioniemieckiego zespołu KlV 96 (model H0 z Brawy poniżej)
Klv 96
Były to składy używane do regularnego uzupełniania zasobów gazu w latarniach sygnałowych i innych urządzeniach infrastruktury, które korzystały z tego medium.
Więcej o Klv 95 -> LINK
Więcej o Klv 96 -> LINK
Nie słyszałem aby na DR istniały odpowiedniki tak "wyspecjalizowanych" pojazdów, możliwe więc, że adoptowano do tych celów wagony Reko.
- womo
- Kontakt:
A taki mały chochlik w postaci zdjęcia, chyba ze w przedziałach woza ten propan w butlach, też można.
Najważniejsze, że w końcu jest strona i już o paru rzeczach zaczynam myślć
Najważniejsze, że w końcu jest strona i już o paru rzeczach zaczynam myślć

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Przyznam, że nie do końca rozumiem - na czym polegać ma dowcip?womo pisze:Gratuluje ! w końcu strona powstała ale: http://ttaborpkp.pl/product.php?id_product=101
Ostatnio zmieniony 17 mar 2009, 08:12 przez DBv, łącznie zmieniany 1 raz.
- womo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dalsi producenci
Witajcie,
Dodano ofertę kolejnych producentów:
LOCO
Modellbahnmanufaktur Sebnitz
Zaktualizowano asortyment torowisk.
pozdrawiam
www.TTaborPKP.pl
Dodano ofertę kolejnych producentów:
LOCO
Modellbahnmanufaktur Sebnitz
Zaktualizowano asortyment torowisk.
pozdrawiam
www.TTaborPKP.pl
-
- Kontakt:
Witajcie,
Chciałbym zaprosić wszystkich do odwiedzania strony www.ttaborpkp.pl
W chwili obecnej sklep jest jeszcze w "fazie beta", cały czas trwają prace nad jego udoskonalaniem technicznym jak również nad poszerzaniem asortymentu. Będziemy starali się aby każdy z Was znalazł coś dla siebie. Jesli nie znajdzie proszę pisać, postaramy się temu zaradzić.
Jednocześnie będę wdzięczny za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu i o dostrzeganych błędach, jak również za propozycje ulepszeń.
pozdrawiam
Chciałbym zaprosić wszystkich do odwiedzania strony www.ttaborpkp.pl
W chwili obecnej sklep jest jeszcze w "fazie beta", cały czas trwają prace nad jego udoskonalaniem technicznym jak również nad poszerzaniem asortymentu. Będziemy starali się aby każdy z Was znalazł coś dla siebie. Jesli nie znajdzie proszę pisać, postaramy się temu zaradzić.
Jednocześnie będę wdzięczny za wszelkie uwagi dotyczące funkcjonowania sklepu i o dostrzeganych błędach, jak również za propozycje ulepszeń.
pozdrawiam
- wojtek_
- Kontakt:
A bo mnie ten nowy, niebieski kolor węglarek zmylił
Porównałem oznaczenia tilligowej niebieskiej węglarki (z lewej) oraz oznaczenia węglarki jaką sfotografowałem w sierpniu ubiegłego roku (po prawej) i faktycznie różnią się!
Krzysztof! Dziękuje za zwrócenie uwagi! To co się rzuca w oczy to nowe oznaczenia na pojazdach trakcyjnych, zaś zmiany oznaczeń na wagonach są mniej widoczne.
pozdrawiam
wojtek jaroszuk

Porównałem oznaczenia tilligowej niebieskiej węglarki (z lewej) oraz oznaczenia węglarki jaką sfotografowałem w sierpniu ubiegłego roku (po prawej) i faktycznie różnią się!

Krzysztof! Dziękuje za zwrócenie uwagi! To co się rzuca w oczy to nowe oznaczenia na pojazdach trakcyjnych, zaś zmiany oznaczeń na wagonach są mniej widoczne.
pozdrawiam
wojtek jaroszuk