Jak zawsze najlepszy
Super kontakt, mimo małego wyboru w sklepie jak zawsze szybkie sprowadzenie towaru. Kolejne przyjemne i bezstresowe zakupy .
Jak najbardziej polecam Inne sklepy mogą tylko marzyć o takiej obsłudze
Hmm, próbuj się dodzwonić. raczej nie chce robić nikomu reklamy, ale naprawdę nie mam i nie miałem żadnych problemów z kontaktem do właściciela.
Pozdrawiam, maciek
Ostatnio zmieniony 17 sty 2009, 15:26 przez brovarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie jestem bardzo zadowolony. Jeszcze nie mam paczki, a miała być na święta. Ja rezygnuję z zamówienia, chciałem zapytać przez telefon, włącza się sekretarka. Nie warto kupować
Ostatnio zmieniony 17 sty 2009, 15:26 przez rietzeTT, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo dobry sklep wysyłkowy, co prawda nie wszystko mają na swojej stronie www ale jakieś inne malowanie modelu znajdzie się bezproblemowo, poza tym sprowadzają także na zamówienie. Bardzo dobrze zabezpieczone przesyłki i ceny konkurencyjne.
Witam.
Sklep jest niezły.
Kiedyś na dekoder, czekałem miesiąc, ale ujdzie.
W przeciągu ostatniego tygodnia, dwa razy puściłem mail'a z zapytaniem
o dostępność wagonu. Odpowiedzi nie otrzymałem.
Chyba z komunikacja z klientem nie jest Ich najmocniejszą stroną.
Pozdrawiam.
kupuję w tym sklepie, również przez allegro (bo wtedy jest możliwość płatności kartą kredytową) i jestem bardzo zadowolony
ostatnio zauważyłem wielką ofensywę tt w dobrych cenach
I ja ostatnio dokonałem zakupu w ŚwiecieKolejek.
Warto najpierw podpytać o dostępność poszczególnych towarów, a jeszcze bardziej warto ustalić dogodną cenę. Potem już tylko zapłata i przesyłka.
W moim przypadku od zapytania ofertowego, ustalenia dostępności towaru, poprzez targowanie ceny, do dostawy do domu upłynęło około tygodnia.