Polak to klasa.Grzegorz TT pisze:Ostatni zakup z którego jestem bardzo zadowolony: Obrazek Polak 5412

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Polak to klasa.Grzegorz TT pisze:Ostatni zakup z którego jestem bardzo zadowolony: Obrazek Polak 5412
Też o tym pomyślałem. Wieczorkiem będą sianokosy (jak trochę przyschnie)Grzegorz TT pisze:... jakby ją tak maszynką do strzyżenia do rozmiarów naturalnych to byłby full wypas.
Może trochę wysoka ta trawa, ale piesek pilnuje ...Grzegorz TT pisze:Krowy się nie pogubią w trawie![]()
Właśnie, zapomniałem dodać, ze tory są po naprawie.aviaTTor pisze:ten jasny tluczen to kwarcyt stosowany i wymagany obecnie podczas napraw glownych torow
"A jak pachnie"tydzial pisze:... to też zmienia barwę .
Nie przesadzaj - trochę dłużejdrlukasz pisze:W tydzień po rozpoczęciu ruchu będzie wyglądał tak jak ten Polak.
Ten żółtawy widzę pierwszy raz. Podczas remontu szlaku E65 na odcinku Nasielsk - Mława około roku 85, stosowano prawie śnieżno-biały. Jak prace dojdą do Ciechanowa co jest przewidywane na 2009r. postaram się o dość dokładną dokumentację fotograficzną.drlukasz pisze:Zresztą nawet na tych fotkach widać wiele odcieni i innych kolorów tłucznia.
Próbowałeś zetrzeć pastelę z porowatej powierzchniwmac27 pisze:Obawiam się, że to nie bardzo trwały sposób.
Płytki Auhagena są plastikowe, dlatego piszę o doginaniu ich na ciepło. http://www.modelmania.com.pl/product_in ... ts_id=9223wmac27 pisze:Tutaj nie bardzo rozumiem. Te kartoniki Auhagena też wymagają poprawek?(!) Jeśli tak, to jaką farbą to robić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość