ER20 Kuehn

FABRYCZNY tabor TT : czyli testy, porównania, dyskusje, przeróbki itp.

Moderator: mod-Tabor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
solar
Kontakt:

Re: ER20 Kuehn

Post autor: solar »

Tuż po kupnie postawiłem loczkę na torach i zrobiłem nią parę kółek, następnie postawiłem ją na biurku celem montażu dekodera i... brak stopnia :cry: . Przeczesałem dywan, panel i nic. :( Myślę... może na makiecie? I jak się okazało po szczegółowym prześledzeniu torowiska znalazłem stopień pomiędzy podkładami na rozjeździe :mrgreen: . Uff... a już myślełem że będę musiał pisać do Kuehn'a! ;)
P.S.
Wątek ten czytałem przed kupnem loczki...
Obecnie stopnie są przyklejone!
fox
Kontakt:

Post autor: fox »

Potwierdzam. W końcu napisałem mejla do Pana Kuehna i opisałem mój problem. Ku mojemu zaskoczeniu wczoraj dotarła do mnie koperta, a w niej brakujące stopnie manewrowych. Naprawdę miła niespodzianka.
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArturSchŁ »

wkocierz pisze:... Pan Kuehn dostarczył mi wszystkie plastikowe elementy do loka całkiem za free...
To się nazywa "pracować na markę" !!
:)
wkocierz
Kontakt:

Post autor: wkocierz »

fox pisze:jeden gdzieś mi zginął... Czy można gdzieś nabyć same stopnie?
Po długim czasie oczekiwania Pan Kuehn dostarczył mi wszystkie plastikowe elementy do loka całkiem za free...napisz do niego i opisz problem to może też Ci wyśle.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2008, 11:20 przez wkocierz, łącznie zmieniany 1 raz.
wkocierz
Kontakt:

Post autor: wkocierz »

Widzę że nie jestem sam, mam to samo i zgubiłem juz dwa plastikowe elementy. Napisałem do Pana Kuehn i miał mi wysłać brakujące elementy ale po mailu zwrotnym odnośnie zapłaty za przesyłke i plastiki już od kilku tygodni nie odpisuje :/ Lokomotywy ma fajne ale kontakt i ewentualnie serwis do bani. Rada dla przyszłych posiadaczy tych loków: przyklejać wszystko na samym początku !!
fox
Kontakt:

ER20 Kuehn

Post autor: fox »

Kupiłem ER20 Herkules firmy Kuehn. Cudo lokomotywa. Niestety nie zauważyłem, że stopnie dla manewrowych są wyjmowalne i jeden gdzieś mi zginął... :( Myślałem, że są wklejone. Czy można gdzieś nabyć same stopnie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tabor”