Makiety gotowe / modułowe firmy Noch ??
Moderator: mod-Makieta
-
- Kontakt:
Re: Makiety gotowe / modułowe firmy Noch ??
Można, ale na pewno nie podmakietowe tylko elektromagnetyczne standardowe obok zwrotnicy, z tym nie będzie problemu.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, 10:18 przez makieciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- BarTTmań
- Kontakt:
Aha, jeszcze jedno - mianowicie, czy "toto" Noch'a w ogóle nadaje się, by pod tym zamontować napędy zwrotnic, etc., czy też jest tak słabe, że zapomnij...
- BarTTmań
- Kontakt:
OK, dzięki. To już dużo mówi, bo chciałem cokolwiek pojęcia nabrać o tym towarze.
-
- Kontakt:
Tak, widziałem, miałem, dotykałem, sprzedałem klientowi. Ogólnie baza na makietkę dla dziecka, jest to gotowa wytłoczka plastikowa na drewnianej ramie, do tego film na DVD i most. Ma owszem posadzoną trawkę statyczną ale resztę trzeba dopasowywać samemu. Jest bardzo lekka, waga to ok 3 kg już z deskami, co oznacza że konstrukcję trzeba samemu na pewno wzmocnić. Ogólnie lepiej uważać i się na nią nie oprzeć bo może się zapaść. Cienki ten plastik na wytłoczce. Mimo wszystko jak komuś nie chce się bawić w kształtowanie terenu i nie jest realistą to mu to wystarczy w zupełności, zresztą dla takich ludzi NOCH to zaprojektował.
- BarTTmań
- Kontakt:
Makiety gotowe / modułowe firmy Noch ??
Mam pytanie - czy Ktoś z TT-etkowiczów korzystał / nabył / widział gotowe makiety firmy Noch (np. 81610 "Mittenwald") ? Czy macie jakieś zdanie/uwagi/opinie na ich temat ?