UWAGA OSZUST !!!!

Każdy sprzedawca w osobnym wątku

Moderator: mod-Giełda

ODPOWIEDZ
pablogl
Kontakt:

UWAGA OSZUST !!!!

Post autor: pablogl »

UWAGA OSZUST!!!

Na allegro grasuje oszust wysyłający fałszywe wiadomości dotyczące zapłaty za przedmiot. Niestety ofiarą tego ch... padł już jeden z naszych forumowiczów. Dzisiaj OSZUST podszył sie pode mnie, jutro może podszyć się pod Ciebie!!! Poniżej wiecej szczegółów.

Przez jednego z kupujacych zostałem poinformowany,że ktoś podaje się za mnie i wysyła fałszywe wiadomości dotyczące zapłaty za przedmiot.

FAŁSZYWE MAILE wysyłane są ze skrzynki robtomsg@os.pl , której NIE JESTEM WŁAŚCICIELEM!!!

PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ żadnych przelewów na niżej podane konto oszusta, oto treść takiej wiadomości:

- - - - - - - - - - - -
Witam, troche sie zmienilo, wyjezdzam dzis wieczorem wiec jeszcze moge wyslac Panu nr. konta na ktore prosze wplacic pieniazki, za spalinowoz, na nowy nr konta, poniewaz sie zmienil, tamto konto jest jeszcze nie aktywne w pelni i moga byc pewne problemy z wplata, prosze wplacic na nizej podane konto, a odrazu wysle paczke.

mBank
69 1140 2004 0000 3802 5428 4326

z danymi z allegro

Prosze odpisac na tego maila i powiedziec kiedy Pan/Pani wplaci pieniazki.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mam nadzieje, że ten post uchroni, któregoś z Was przed niepotrzebnymi problemami.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2008, 10:59 przez pablogl, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Allegro/eBay”