Poniżej foto relacja

Moderator: mod-Imprezy
I to jest niestety słowo-klucz do wszystkiego. W istniejących realiach nie do wyeliminowania niestety.T_Domagalski pisze:kompromis...
I Tobie i wszystkim nam tego życzęKrzyszTTof pisze:Ponieważ u mnie osobiście precyzja wykonania torowiska stoi najwyżej w hierarchi [...] to mam nadzieję, że jak kiedyś zjawię się na zlocie, to bedzie kolega pozytywnie zaskoczony i sprawa EW2 i DKW zejdzie na dalszy plan
Hahaha, i wszystko jasneKrzyszTTof pisze:oszaLLeją
Nie wiem czy z ruchomym dziobem, ale to będzie idealne przeskalowany rozjazd o parametrach 1:18,5 i r=1200 m :Grzegorz TT pisze:Czyżbyś planował Tadziu budowę rozjazdu EW10 z ruchomym dziobem
Ponieważ u mnie osobiście precyzja wykonania torowiska stoi najwyżej w hierarchi wsród poszczegónych zagadnień budowy modułów i poświecam jej wyjątkowo dużo czasu, to mam nadzieję, że jak kiedyś zjawię się na zlocie, to bedzie kolega pozytywnie zaskoczony i sprawa EW2 i DKW zejdzie na dalszy plan i nie bedzie warunkiem brzegowym poprawnego przejazdu taboru.T_Domagalski pisze:Ale na zlotach PANUJĄ ZUPEŁNIE INNE WARUNKI, które nieraz nas samych zaskakują.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości