Czyżby byłaby to okazja do zarobienia na nas

[center]

i jak tu zarazić TT-ką? Może to tylko 3 złote ale wydaje mi się że to celowe, tak samo jak zmowa cenowa trójmiejskich sklepów internetowych i brak konkurencji cenowej.
Moderator: mod-Tabor
Dla szukających - Y PKP dostępne "od zaraz" zarówno w modelmanii jak i w techno-hobby, w obu sklepach po 86 złotych.PiotrZ pisze:Dziś kupiłem 2 szt. w "żywym" sklepie w Poznaniu (ul.Piekary) po rozsądnej cenie. Zostało jeszcze kilka sztuk.
Pożyjemy, zobaczymy. Oby nie było następnego rozczarowania, ze miało być pięknie, a wyszło jak zwykle...Alteo pisze: [...] jest opracowany graficznie donner z orze?kiem. Jako projekt graficzny to 5 z plusem [...] Wypada byc´ dobrej mys´li [...] doczekamy sie˛ konkretnego wagonu.
Dziś kupiłem 2 szt. w "żywym" sklepie w Poznaniu (ul.Piekary) po rozsądnej cenie. Zostało jeszcze kilka sztuk.Krasiu-Michałek pisze:...Powód: Anulowano z powodu braku wystarczającej liczby modeli
A dowiadywałeś się u Tilliga w Sebnitz?Marcin pisze:Dziwne u Tilliga nic nie słychać a modelmania juz wie?
Można dać kilka 1 w składzie jako.... zdeklasowane na 2 klasę. Bardzo popularny ostatnimi czasami widok na PKP.Krasiu-Michałek pisze:Tylko cena rośnie, jakby zaczęli wkładać do przedziałów kawałki złota. Pierwsza klasa rozumiem - mniej zejdzie, bo po co komu 4-5 takich wagonów w składzie.
To i tak miałeś szczęście bo ja zawsze miałem GOŁE HAKIKrasiu-Michałek pisze:... kiedyś tam stałem dwie godziny do składnicy harcerskiej żeby kupić jeden marny wagonik, bo na więcej mama (...) dać nie chciała
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Paweł-KR i 1 gość