Postarał byś się. Myślę że 2 człony żólto-niebieskie coby dogodzic fanom nie za drogich modeli i V epoki.Tomas Rejl pisze:Teź tak myśle![]()
Problemem jest tylko termin - zaduźo pracy. W kazdym przypadku jak sie wróce mam rokowanie planu produkcji to zpróbuje tam wklejić teź pomalowanie i druk Bipy niebieskiej.
Tylko musimy sie dogadać - 2 lub 4 czlony?
Bipa PKP z płaskimi czołami
Moderator: mod-Tabor
- SU46-046
- Kontakt:
Re: Bipa PKP z płaskimi czołami
-
BarTTek
- Kontakt:
Tylko jeśli ja mam dostarczać pudła to to nie jest o tak hop-siup zmienić rodzaj produkcji z silikonu na formę metalową. Oczywiście mam znajomego który posiada odpowiedni sprzęt i pewnie by się dało tylko póki co nie śpię na pieniążkach.SU46-046 pisze:50 sztuk Bipy to rynek powinien dosłownie wchłonąć!!
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Teź tak myśle
Problemem jest tylko termin - zaduźo pracy. W kazdym przypadku jak sie wróce mam rokowanie planu produkcji to zpróbuje tam wklejić teź pomalowanie i druk Bipy niebieskiej.
- SU46-046
- Kontakt:
50 sztuk Bipy to rynek powinien dosłownie wchłonąć!!
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Kolega, która dla mnie drukuje, chce seria minimalna 50 sztuk no 30 teź mozliwe tylko źe
z troche wiekszymi kosztami...
z troche wiekszymi kosztami...
- Witek M.
- Kontakt:
Nic nowego. Zwlaszcza, ze w przypadku tamponowania na model trzeba robic osobne matryce i drukowac z kilku uderzen. Ale w przypadku tampona na kalke oznaczenia mozna upakowac i drukowac z jednego uderzenia. Mnie interesuja dwa konkretne oznaczenia, charakterystyczne dla calego taboru (nie tylko Bipy). I pytanie raczej nie jest "za ile" tylko "czy" jest techniczna mozliwosc i odwaga drukarza, zeby sie podjac spasowania trzech uderzen tampona w formatce oznaczenia wielkosci ca 2.5x2 mm. (zolte tlo, czerwony piorunek i czarne napisy)BarTTek pisze: [...] koszty sa bardzo wysokie
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 21:13 przez Witek M., łącznie zmieniany 1 raz.
-
BarTTek
- Kontakt:
Rozmawialiśmy z kolegą Szymonem nt tampo na Bipę jakiś czas temu jednak koszty są bardzo wysokie i dlatego potrzeba kilku chętnych osób bo np ja sam nie jestem w stanie pokryć kosztów kilku Bip. Podobną rozmowę odbyłem z Tomaszem Rejlem nt żółto-niebieskiej Bipy jednak utknęło to w nijakim punkcie 

Nie, zakończyłem rok szkolny 07/08 z wynikiem pozytywnymRelegowali cie ze szkoly?
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 21:13 przez BarTTek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Witek M.
- Kontakt:
Jak Kolega ma dojcie do tampodruku, to moze daloby sie wykonac kalkomanie w trzech kolorach z piorunkami i zoltymi tabliczkami ostrzegawczymi do ogrzewania? Paru z nas duzo by dalo za te oznaczenia w formie kalkomanii, a nie da sie znalezc odwaznego tamponiarza, ktory podejmie sie drukowania takich mikrooznaczen z trzech matryc (wiem, bo szukalem)... 

Relegowali cie ze szkoly?BarTTek pisze: [...] teraz mam duzo czasu [...]
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 21:12 przez Witek M., łącznie zmieniany 1 raz.
-
BarTTek
- Kontakt:
Współpraca
U mnie można spokojnie zamawiać teraz mam dużo czasu także będę pracować
U mnie można spokojnie zamawiać teraz mam dużo czasu także będę pracować
-
szymongodlewski
- Kontakt:
Bipa PKP z płaskimi czołami
Witam,
zastanawiam się nad wykonaniem krótkiej serii modeli Bipy PKP z płaskimi czołami z kompletnym oznakowaniem TAMPODRUKIEM.
Osoby wstępnie zainteresowane przekazaniem modeli do przeróbki proszę o kontakt na priva. Jeśli będą chętni to skalkuluję koszty i wtedy będę oczekiwał ostatecznych decyzji.
pozdrawiam,
szymon
zastanawiam się nad wykonaniem krótkiej serii modeli Bipy PKP z płaskimi czołami z kompletnym oznakowaniem TAMPODRUKIEM.
Osoby wstępnie zainteresowane przekazaniem modeli do przeróbki proszę o kontakt na priva. Jeśli będą chętni to skalkuluję koszty i wtedy będę oczekiwał ostatecznych decyzji.
pozdrawiam,
szymon