Zapraszam do Mój tabor.
Moderator: mod-Moja TT
oelka pisze:W roli wagonow sprzegowych spotykalem nasze weglarki typow 601W, 401W i pozniejszych konstrukcji. Zdarzaja sie stare cysterny, czy platformy z krajow bylego ZSRR.
Czyli nasze wagony Forumowe mogłyby pasować jako wagon ochronny.DBv pisze:... jak do tej pory tylko LOCO zrobiło zestaw wagonów ochronnych...
Roznie. W roli wagonow sprzegowych spotykalem nasze weglarki typow 601W, 401W i pozniejszych konstrukcji. Zdarzaja sie stare cysterny, czy platformy z krajow bylego ZSRR. Wiekszy artykul na poruszajacy rowniez i ten temat napisal Andrzej Etmanowicz w SK 7/2006.ArturSch pisze:...jakaś nasza platforma, Eas,oelka pisze:... jakis wagonow ochronnych ...
czy raczej coś zza granicy wschodniej
Z dokladnym modelem sprzegow SA3 w TT sie jak na razie nie spotkalem.A ktoś to robi w TTCzy z modeliny wydziergać
...jakaś nasza platforma, Eas,oelka pisze:... jakis wagonow ochronnych ...
A ktoś to robi w TToelka pisze:...z mozliwoscia zalozenia SA3 - czyli tzw "piesci Brezniewa"
Poszukaj sobie jakis wagonow ochronnych z mozliwoscia zalozenia SA3 - czyli tzw "piesci Brezniewa"ArturSch pisze:Zestaw 2 cystern do przewozu sprężonego gazu (PROPAN), SŻD, Ep. IV + 3-cią cysternę 4871-7 - 4-achs. Druckgas-Kesselwagen SŻD, Ep.IV
I tak to jest - nawet laser nie dał rady - piękne te cysterny - egzotyka przemysłu Rosji na torach.ArturSch pisze:Korciło, oj korciło pójść na całość ...w te stragany, ale cały czas czułem na plecach "laserowy wskaźnik" ...
Zakupy poczyniłem, jak wagon był ogólnie dostępny, a dopiero teraz o nim wspomniałem...Fantomas pisze:... gdzie się udalo jeszcze to kupić, czy też było to raczej dawno?
Przedwczoraj widziałem jeszcze w Sebnitz na półce.Fantomas pisze:A można wiedzieć, gdzie się udalo jeszcze to kupić, czy też było to raczej dawno?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości