Wygląda to mniej-więcej tak:
http://www.faller.de/start.php?lang=dt& ... .jpg&new=0
Oczywiście masz do wyboru dużo wersji kolorystycznych i wielkościowych

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Polecam u makieciarza... tylko lepiej sprawdź czy przysłali to co trzeba.Jacekk pisze:Chciałbym, tylko nie wiem czy opłaca się na pierwszy moduł. No wiecie nie mam jeszcze takiego doświadczenia, ale jeszcze zobaczę. Pooglądam oferty sklepów modelarskich. Jakie sklepy polecacie, w których jest dużo zieleni? Ja przeważnie szukam w modelmani. Wszystkie paczki tam zamawiałem. DziękiBujager pisze:A zieleń średnia i wysokaNie będziesz jej robił
![]()
O to właśnie chyba chodzi żeby je zdobyćJacekk pisze:No wiecie nie mam jeszcze takiego doświadczenia...Bujager pisze:A zieleń średnia i wysokaNie będziesz jej robił
![]()
Chciałbym, tylko nie wiem czy opłaca się na pierwszy moduł. No wiecie nie mam jeszcze takiego doświadczenia, ale jeszcze zobaczę. Pooglądam oferty sklepów modelarskich. Jakie sklepy polecacie, w których jest dużo zieleni? Ja przeważnie szukam w modelmani. Wszystkie paczki tam zamawiałem. DziękiBujager pisze:A zieleń średnia i wysokaNie będziesz jej robił
![]()
ArturSwider pisze:Hi,
Każdy kiedyś zaczynał...Jest to mój pierwszy moduł, więc nie spodziewajcie się czegoś rewelacyjnego.
popracuj nad magistralą elektryczną... Pracy masz mnóstwo.
Każdy kiedyś zaczynał...Jest to mój pierwszy moduł, więc nie spodziewajcie się czegoś rewelacyjnego.
Dość długo robię ten moduł, ponieważ miałem przerwę w modelarstwie. Na zdjęciach widać tylko środkową część modułu, która jest zazieleniona. Mam oczywiście pozostałe części, które są obklejone trawąFilip pisze:No nareszcie, trochę na to czekaliśmy, no ale może nie było co fotografować ?
długość: 60cmcarman pisze:Widzę, że sTTandard się kłania. Ja nie mam jakoś czasu na budowę modułu.
Może podasz jego wymiary (czy to długość 1 flexa) i plany związane z nim
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość