Mogę przynieść np. FZ1, rzutnik komputerowy, laptopa (chociaż DVD raczej nie łyknie) - jeśli jest potrzeba, proszę dać znać, a sprzęt będzie do dyspozycji do ok. 12:30, bo później gnam na zajęcia...
Bede nocowal w Witominie,,zatem blisko ,...a wiec wczesniej na Morskiej sie zjawie i pomoge,i jak zwykle zapowiada sie super zabawa,,juz pakuje modele,,jutro czyli w sobote do PL odlatuje....do milego. Gekom
Informuję, że najbliższe spotkanie PTMKŻ odbędzie się: 31.05.2008 r. o godz. 10.00 w sali PLK w Gdyni, ul. Morska 24. http://ptmkz.pl
Zapraszam wszystkich. Przyniosę zasilacz FZ1, aby móc "obejrzeć w akcji" modele TT kolegi Gekoma oraz tradycyjnie wykonamy wspólnie z kolegami z Trójmiasta jakieś kółeczko.
Być może postawimy również fragment makiety PTMKŻ w H0 - tutaj będzie potrzebna pomoc kolegów, aby wspólnie makietę przynieść, rozstawić i potem złożyć - ale myślę, że to jakoś zorganizujemy.
Witam,
Nawiazujac do mojej sie zapowiedzi o przybyciu na spotkanie ktore ma sie odbyc w Maju w Gdyni na ul.Morskiej,,,dodam ze bede mial ze soba modele Rokal'a TT oraz inne modele bez dekoderow. Prosil bym KOLEGOW jezeli bedzie taka mozliwosc o zorganizowanie zsilacza z regulatorem o wyzszej mocy ,a to dlatego ze modele Rokal'a pobieraja max 4 waty mocy,a nowoczesne zasilacze moga nie wydolac od strony podanej MOCY potrzebnej tym modelom.Oryginalne szyny oraz zestaw wagonow przywioze z samego Sydney,,jak i modele o ktorych juz wspomnialem. Z kategori modeli kolej w NSW w HO bedzie jeden egzemplarz lokomotywy Diesel klasy 82 zlozony z kitu od Lloyds Model Railways z Canberra.Norweskie modele tez chcial bym zademonstrowac na spotkaniu,,ale to juz nie bedzie zalezec ode mnie.mam nadzieje ze dojda one na czas na moj PL adres w Warszawie.
Poz i do zobaczenia..Gekom (Jerzy Komosa)
Najbliższe spotkanie jest 26.04.2008 r. o godz. 10.
Wiadomości o najbliższych spotkaniach PTMKŻ można zobaczyć tutaj: http://ptmkz.pl/
[ Dodano: 21 Kwiecień 2008, 22:10 ]
Zapraszam na najbliższe spotkanie PTMKŻ, a niżej zamieszczam link do strony, na której można zobaczyć kilka zdjęć z ostatniego spotkania: 29.03.2008
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2008, 17:42 przez jarkott, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś wiadomo kiedy następne spotkanie ? Bo chciałbym poprosić mistrza o ponowne położenie asfaltu na mojej makiecie ze względu na to, iż akurat PLK w ramach modernizacji mojego odcinka modułowego co spowodowało przebudowę okolic przejazdu kolejowego.
d.
Poza tym chciałbym razem z kolegą Myszką pobawić się w Wszechmogących i stworzyć kilka-kilkanaście drzewek z siateczki FALLERA.
Właśnie się pakuję na jutrzejsze spotkanie. Zabieram 2 lokomotywy DCC (Ludmiła BR142 oraz BR110.3) oraz mysz LM2, trochę fleksów.
Prośba do kolegów aby zabrali pozostały tabor oraz centralkę (Roco lub Lenz).
Jeśli trzeba będzie zabiorę FZ1.