Na chwilę obecną nie. Na lokomotywę którą zapowiadam mam wszystkie niezbędne części pozostaje "jedynie" kwestia złożenia wszystkiego i wykonania form. 05 zrobię w późniejszym terminie w kooperacji z FredemFuria pisze:Apropo odlewów i twórczości BarTTka. Planujesz całe pudła do EP 05?
Odlewy żywiczne
Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
-
BarTTek
- Kontakt:
Re: Odlewy żywiczne
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, 18:04 przez BarTTek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Furia
- Kontakt:
Apropo odlewów i twórczości BarTTka. Planujesz całe pudła do EP 05? Pewnie by miały szersze wzięcie niż same mordy, nie ważne czy odlewane grawitacyjnie czy wtryskowo 
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, 18:03 przez Furia, łącznie zmieniany 2 razy.
- oelka
- Moderator
- Kontakt:
Napelniasz forme przy podwyzszonym cisnieniu? Jesli nie to mozesz udzielic odpowiedzi twierdzacej.BarTTek pisze:Pewnien Pan zapytał mnie się czy moja Bipa jest odlewana grawitacyjne.
Krzysztof
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, 18:03 przez oelka, łącznie zmieniany 1 raz.
- T_Domagalski
- Moderator
- Kontakt:
Dokładnie o to mu chodziło... (nie stosujesz też wirówek...)BarTTek pisze: Może że żywica nie jest wtryskiwana tylko wlewana do fomy .
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, 18:02 przez T_Domagalski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
BarTTek
- Kontakt:
Odlewy żywiczne
Pewnien Pan zapytał mnie się czy moja Bipa jest odlewana grawitacyjne. Tak się cały czas zastanawiam o co chodzi
Może że żywica nie jest wtryskiwana tylko wlewana do fomy
Pomóżcie...