Tak więc jeśli chcesz jeździć w dwie strony, to tak jak napisał Fantomas: albo cyfra, albo kabelki na odwrót w lokomotywie.
Też kiedyś tak się bawiłem.

Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
...ale tory połączone ze sobą - ja zrozumiałem, że elektrycznie teżWitek M. pisze:Najprosciej to podłączyć odwrotnie szyny w drugim torze...
Najprościej to podłączyć odwrotnie szyny w drugim torze...Fantomas pisze:[...] najprostszym rozwiązaniem jest podłączenie w jednej z lokomotyw kabelków na odwrót [...]
Jak cyfra to nie problem, jak analog to najprostszym rozwiązaniem jest podłączenie w jednej z lokomotyw kabelków na odwrót, z tym, że od tej chwili będzie ona zawsze jeździć w drugą stronęprzemek12 pisze:..żeby jeździły dwie lokomotywy i w inne strony, ale tory były połączone ze sobą
http://as.rumia.edu.pl/tt/kat/katalogi. ... 5&kat=2007Krzysztof F pisze:że powinno być r 353 i drugi ile?
Już na 310mm się czasami klinuje. Patrz - Porąbka Zdrój w Sosnowcu...Jacula pisze:Właśnie, nie rób przypadkiem mniejszego, bo pół taboru Ci się zaklinuje!!
Mniejszy NIEMariusz pisze:Albo mniejszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości