Zieleni się.....

sTTandard - Nasze makiety modułowe

Moderator: mod-Makieta Modułowa

miki
Kontakt:

Re: Zieleni się.....

Post autor: miki »

T_Domagalski pisze:pierwszej fotce widać spore "przebłyski" podłoża, a w szczególności plamy
Sie poprawi, nie napisałem że skończone ....
T_Domagalski pisze:A z innej beczki - z czego zrobiłeś te drzewka nad wodą?
olchy znaczy?
Woda Zatruta , katalog drzewa, tylko coś braki im występują, stepowienie, nie ma co.....
Pień potraktowany wikolem w celu pogrubienia, na wszystko czarny akryl w spray'u a potem jakieś zgniłozielone Heki, które ostatnio kupiłem (numeru tradycyjnie nie pamiętam) trącone czymś jaśniejszym i duuuuużo lakieru do włosów (nie w sprayu)

ATSW to co jest na fotce nr 6 od góry - tu podłoże "wyłazi" dużo bardziej, ale to akurat celowo, no i jest tak potraktowane, że nie rzuca się w oczy. Celowo, tzn pod kątem przyszłego zastosowania elektrosadzarki
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 05:56 przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
T_Domagalski
Moderator
Kontakt:

Post autor: T_Domagalski »

miki pisze:Trochę szarpnąłem robotę z zielskiem.....[url=http://img240.imageshack.us/img240/1020/olchy19ev.th.jpg]Obrazek[/URL]
Nie chce sie czepiać, ale na pierwszej fotce widać spore "przebłyski" podłoża, a w szczególności plamy, które na nim były. :/

A z innej beczki - z czego zrobiłeś te drzewka nad wodą?
Awatar użytkownika
WojTTek
Kontakt:

Post autor: WojTTek »

ArturSch pisze: Takie pytanko: Linia dwutorowa, to chyba o dużym natężeniu ruchu powinna być, a ze zdjęcia wynika, że raczej tu zielskiem zarosło ...
Wiem, że dalej się rozwidla...
A może to szlak Gdynia-Kościerzyna (koło Gdyni Wlk. kacku i małego) ?? Tam takie rzeczy występują i linia dwutorowa jest ;)
miki
Kontakt:

kolejne 4 leżą w lodówie :mrgreen: co by rozkwit niekontrolowany nie nastąpił 8)
Awatar użytkownika
Karol
Moderator
Kontakt:

Post autor: Karol »

Basz piknie, widać wiosna przyszła. Bardzo dobre wyczucie kontrastów, a tak nawiasem mowiac na 3 modułach chyba nie poprzestaniesz.
miki
Kontakt:

zielsko = klimat ;)

powiedzmy że o średnim natężeniu ruchu (głównie dobra wszelakie z honekerlandu do sojuza :mrgreen: ) bo to lata 80
a zielsko raczej słabo koreluje się z natężeniem ruchu a bardziej z utrzymaniem, socjalizm wyremontował ok 1984 ale żeby już zadbać, to nie pomyśleli......
Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArturSchŁ »

miki pisze:....bliżej.....Obrazek
Takie pytanko: Linia dwutorowa, to chyba o dużym natężeniu ruchu powinna być, a ze zdjęcia wynika, że raczej tu zielskiem zarosło ...
Wiem, że dalej się rozwidla, ...tak mi po prostu przyszło na myśl ... Brawo za postępy w pracy - widać, że dużo zmieniło się od Radomia !!
:)
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 08:30 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 3 razy.
miki
Kontakt:

Zieleni się.....

Trochę szarpnąłem robotę z zielskiem.....

"całość" z góry

Obrazek

i bardziej z dołu...

Obrazek

trochę w bok

Obrazek

....bliżej.....

Obrazek

....skok gdzie indziej....

Obrazek

....i jeszcze gdzieś....

Obrazek

łuk w trakcie produkcji...

Obrazek

Obrazek

i tak bardziej całościowo....

Obrazek
Ostatnio zmieniony 19 maja 2006, 07:16 przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Makieta Modułowa”