Platforma ROCO z traktorem
Moderator: mod-Tabor
- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Re: Platforma ROCO z traktorem
Zarówno kłonice jak i poręcz montowałem na wcisk. Pomimo, z wydaje sie to dosyć ryzykownym rozwiązaniem, do dzis nic nie odpadło. Co do "stoperów" do traktora to sie nie wypowiadam, bo mam inna wersje, bez eNkowego traktora.
- kolejarz
- Kontakt:
Ale ja nie chciałem w jakim "widzi mi się w składzie" ta platforma..tylko jak do montować elementy dodatkowe..WojTTek pisze:Ten wagon widzi mi się w składzie z rilsami i platformami plus BR218

- WojTTek
- Kontakt:
Ten wagon widzi mi się w składzie z rilsami i platformami plus BR218 

- kolejarz
- Kontakt:
Platforma ROCO z traktorem
Czy ktoś z Was może posiada ten wagon i mocował do niego kłonice i stopery dla traktora 
Wiem, że stopery trzeba na klej, ale czy komuś to się odklejało, gdyż to powierzchnia metalowa platformy...i boję się, żeby mi to po jakimś czasie nie odpadło.
A co do kłonic, to jak je zamocować, bo “dziurki” na nie są większe od samych kłonic...są jak dla mnie za luźne.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
http://www.roco.cc/content.php?id=1476& ... 399490e466

Wiem, że stopery trzeba na klej, ale czy komuś to się odklejało, gdyż to powierzchnia metalowa platformy...i boję się, żeby mi to po jakimś czasie nie odpadło.
A co do kłonic, to jak je zamocować, bo “dziurki” na nie są większe od samych kłonic...są jak dla mnie za luźne.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
http://www.roco.cc/content.php?id=1476& ... 399490e466

Ostatnio zmieniony 18 maja 2006, 13:24 przez kolejarz, łącznie zmieniany 1 raz.